Screenshots

Description

MyBible este o aplicație - platformă prin care dorim să aducem Biblia mai aproape de tineri și astfel studiul biblic să devină atractiv, fiind mai simplu de parcurs.

Viziunea MyBible este aceea de a promova citirea și studierea Bibliei în rândul tinerilor, oferindu-le acestora instrumente utile și rapide, de care au nevoie. Dorim să arătăm tuturor tinerilor că aceleași cuvinte, scrise cu mulți ani în urmă, pot fi astăzi la fel de relevante și actuale. Acum, însă, totul este mai simplu de accesat. Pentru că Biblia merită tot ceea ce este mai bun, am pregatit un site (www.mybible.ro), dar și o aplicație pentru telefoane mobile și tablete, prin care tinerii pot fi mai aproape de Biblie, indiferent unde se află aceștia sau ce activitate desfășoară.

Citește și Ascultă:
Site-ul și aplicația MyBible îți oferă posibilitatea să citești mai multe versiuni ale Bibliei, atât în limba română, cât și în alte limbi. Versiunile pot fi citite și în paralel și pot fi studiate folosind instrumentele puse la dispoziție de MyBible. De asemenea, îți oferim, în mod gratuit, și Biblia Audio produsă de Radio Vocea Speranței, recitată de către realizatorul radio, Ioan Paicu. Fiecare capitol din Biblie este înregistrat audio și poate fi ascultat online pe site-ul www.mybible.ro sau descărcat din aplicația MyBible. Odată descărcată, Biblia audio poate fi accesată și offline. O altă resursă pusă la dispoziția ta este Devoționalul de Tineret pe care îl primești în fiecare zi, pe telefon sau tabletă, prin intermediul acestei aplicații. De asemenea, MyBible îți oferă și posibilitatea de a accesa versete biblice, pe diverse teme, care te vor ajuta în dezvoltarea ta spirituală. În final, îți oferim și un Plan de Studiu Biblic Interactiv, care poate fi accesat și utilizat atât pe site cât și din aplicație.
Studiază:
Pentru un studiu aprofundat al Bibliei, îți oferim drept ghid Comentariul Biblic Adventist, care poate fi accesat în dreptul fiecărui verset biblic. De asemenea, ca utilizator, poți folosi sistemul de notițe prin care ai posibilitatea să strângi diverse idei în dreptul fiecărui verset biblic și, ulterior, poți sorta aceste idei pe categorii, pentru ușurarea înțelegerii Bibliei. De asemenea, pentru un studiu sistematic al Bibliei îți oferim mai multe materiale în format pdf, texte ce abordează subiecte de interes, în special pentru tineri.

Descarcă:
Descarcă acum, gratuit, aplicația MyBible pentru iOS și instaleaz-o pe telefonul tău mobil sau pe tabletă. Vei avea același cont de utilizator atât pe site, cât și în aplicație. De asemenea, vei avea acces la notițele tale, la Planul de Studiu al Bibliei și vei vizualiza versetele tale favorite.
Descărcând aplicația, poți avea acces integral, chiar și offline, la diferite versiuni ale Bibliei, dar și la Comentariul Biblic Adventist . În plus, dacă descarci diferite cărți din Biblia Audio, le poți asculta offline.

Bonus:
În curând vom lansa pentru tine secțiuni noi în aplicația MyBible:
- Blog cu articole
- Mai multe Resurse pdf
- Wallpapers cu versete biblice
- Bible quiz

Producători:
Asociația Respiro
Departamentul Tineret Conferința Muntenia

Parteneri:
Speranța TV
Radio Vocea Speranței
Editura Viață și Sănătate
Institutul Teologic Adventist

Sponsor oficial:
Danex Bob Construct

Contact:
contact@mybible.ro

iOS Developer
Senocico Stelian
senocico@gmail.com

What's New

Version 4.4.3

*) rezolvare bug referințe biblice la studiu biblic
*) studiu biblic pentru limba maghiară adăugat
*) posibilitate de adăugare / ștergere manuală a traducerilor bibliei
*) optimizări vizuale pentru iPhoneXR, XS Max și iPad Pro
*) imnuri creștine (română & maghiară) adăugate

Ratings and Reviews

Foarte bun

saddam h

E foarte buna aplicația, doar ca nu poți sa scroll down cand trebuie sa selectez un capitol din psalmi

Bug

Yref21111

Nu merge biblia la rand. Nu pot sa deschid cartile din biblie si sa citesc.

Information

Seller
Stelian Senocico
Size
81.7 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Hungarian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Asociatia Respiro
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like