iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app My ikub by ikub.al shpk, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

My ikub

By ikub.al shpk

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

My ikub është një aplikacion i thjeshtë që sjell gjithë informacionin e portalit ikub.al në telefonin tuaj. Me anë të tij ju keni mundësi të informoheni mbi lajmet më të fundit nga vendi dhe bota, showbizi dhe cdo fushë tjetër e jetës. Mund të kërkoni për biznese të ndryshme, oferta pune, shërbime apo shitje-blerje: prona, elektronike, objekte.

What's New in Version 4.1.0

- Dërgimi i lajmërimeve rreth lajmeve më të fundit, njoftimeve, horoskopit apo ofertave speciale.
- Panel për menaxhimin e lajmërimeve nga përdoruesit.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
My ikub
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Navigation
  • Updated:
  • Version: 4.1.0
  • Size: 20.6 MB
  • Language: English
  • Seller:
Rated 12+ for the following:
  • Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
  • Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.

More by ikub.al shpk