Screenshots

Description

Indiferent de ora si de locul in care te afli, cu MyBRD Mobile esti permanent in contact cu banca ta, 24 din 7. Prin aplicatia noastra de mobile banking ai acces la detaliile conturilor, la o multime de operatiuni si informatii bancare direct de pe dispozitivul tau mobil.

Ai toate detaliile legate de soldul conturilor tale, faci transferuri intre conturi sau catre beneficiari nationali, efectuezi schimburi valutare, iti platesti rapid facturile de utilitati inclusiv prin scanarea codului de bare sau transferi rapid bani catre alti utilizatori MyBRD Mobile printr-un simplu cod QR.
Suplimentar, iti deschizi depozite sau conturi si poti solicita sa primesti bani prin Western Union direct in contul tau curent.

Iar daca dispozitivul tau mobil beneficiaza de tehnologia recunoasterii faciale sau a amprentei digitale, poti folosi aceste metode inovatoare pentru a te autentifica sau semna tranzactii in MyBRD Mobile.

Utilizand serviciul de mobile banking beneficiezi de siguranta maxima prin cele mai performante sisteme de securitate, dar care in acelasi timp iti ofera si mobilitatea de care ai nevoie.
Aplicatia MyBRD Mobile poate functiona si ca token de autentificare si autorizare pentru serviciul de internet banking MyBRD Net.

Daca vrei sa traiesti experienta MyBRD Mobile, descarca aplicatia si testeaza varianta DEMO.
Si daca te-am convins, tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi cea mai apropiata unitate BRD pentru a beneficia de serviciul nostru.

What's New

Version 2.8.8

Ce este nou:

Iti multumim ca folosesti MyBRD Mobile! Ne preocupam continuu de dezvoltarea aplicatiei prin adaugarea de noi functionalitati, imbunatatirea design-ului si corectarea micilor probleme.

Ratings and Reviews

2.3 out of 5

7 Ratings

7 Ratings

Update pentru Iphone X

Eduard Latcan

Aplicatia e super utila, dar faceti update pentru Iphone X...

problem

Ahmed01252

“ Communication with server was failed”

Not worth it

GeorgeB977

I've submitted another lengthy review but it seems all negative reviews for this flimsy app are censored somehow.

Information

Seller
BRD Groupe Societe Generale S.A.
Size
20.7 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Romanian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2013 BRD
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like