Screenshots

Description

Kiest jouw werkgever MyTripper, dan is er voor jou als werknemer de handige MyTripper App. Daarin kun je bijvoorbeeld je actuele mobiliteitsbudget checken en inzicht krijgen in je reishistorie, tankgedrag en de verdeling tussen zakelijk en privé. Met de App kun je op een uiterst slimme manier al je reizen plannen, van deur tot deur. Daarbij houdt de app rekening met de vervoersmodaliteiten die jouw werkgever ter beschikking stelt. MyTripper geeft jou 24/7 inzicht in hoe jij omgaat met mobiliteit. Dus daag jezelf uit en verbeter je prestaties. Check je persoonlijke score en ga de competitie aan met je collega of buurman!

Jouw eigen reisassistent
Met de MyTripper app heb jij 24/7 inzicht en controle over jouw persoonlijke mobiliteit (voor de zaak). Reis je met een leaseauto of met het OV? Pak je liever de fiets of is jouw afspraak op loopafstand? MyTripper registreert al jouw vervoersbewegingen en toont deze direct in je persoonlijke app. Met een simpele klik geef jij aan of een rit privé of zakelijk is.

Mobiliteitsbudget
Krijg jij van je werkgever elke maand een mobiliteitsbudget? MyTripper laat je zien hoeveel budget je hebt gebruikt, waaraan je het hebt uitgegeven en hoeveel budget er deze maand nog over is om te reizen. Zo sta jij aan het eind van de maand nooit voor verassingen en maak je zelf de beste keuzes om jouw budget optimaal te gebruiken.

Ga de competitie aan
Ben jij de beste chauffeur binnen je organisatie of afdeling? Via de MyTripper app zie je direct hoe je presteert op het gebied van je rijgedrag. Met slimme tools meten wij onder andere je rijgedrag en je brandstofverbruik. Ga de competitie aan met je collega’s en bewijs dat jij echt de beste chauffeur bent! Misschien staat er nog wel een gave prijs op het spel

Information

Seller
New Generation Mobility B.V.
Size
7.4 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 10.0.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 New Generation Mobility
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like