iPhone Screenshots

Description

Mobilna aplikacija N3VR Diverterra Virtualni muzej dio je projekta Hrvatske agencije za okoliš i prirodu (HAOP) koja je pokrenula ovaj projekt kao prvi korak u cilju uspostave modernog i inovativnog Informacijsko - edukativnog centra (IEC) Diverterra u području zaštite okoliša, klimatskih promjena, zaštite prirode i bioraznolikosti.

Time će HAOP osnažiti svoju ulogu u podizanju razine znanja i opće informiranosti građana o stanju, ali i zaštiti okoliša i prirode u RH, pružanjem brzih, točnih, potpunih, primjerenih i korisnih informacija vezanih uz sve aspekte okoliša i prirode, kako bi se društvo obogatilo novim, stručno utemeljenim i pravovremenim spoznajama i proširenim znanjem, što se posebice odnosi na najmlađe članove zajednice.
Ova mobilna aplikacija predstavlja 3D virtualni svijet prirodne bioraznolikosti u kojem se korisnik virtualno može kretati u svim smjerovima.
Sadržaj se može pregledavati na dva načina: direktno na zaslonu pametnog telefona ili putem kartonskih naočala. Drgi način vrijedi samo za uređaje s ugrađenim žiroskopom. Bez žiroskopskog senzora pokreta ne možete koristiti naočale.
Nakon instaliranja aplikacije umetnite svoj pametni telefon u složene kartonske naočale i uronite u 3D virtualni svijet.

Information

Seller
Novena d.o.o.
Size
148 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© HAOP 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer