iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Nadzornik omrežja Pro by Damjan Kriznik, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Nadzornik omrežja Pro

By Damjan Kriznik

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Nadzornik omrežja Pro vam bo pomagal prevzeti popoln nadzor nad računalniško učilnico ter tako pripomogel k učinkovitejšemu načinu poučevanja.

Zavedamo se, da je red v računalniški učilnici včasih težko vzpostaviti. Učenci, ki so se osnov računalništva naučili že doma, po navadi raje počnejo vse drugo, kot pa to kar bi morali. Tako početje je za njih škodljivo in moti druge učence pri pouku.

Če so računalniki povezani v internet, učenci vse prepogosto dostopajo do nedovoljenih vsebin, kar lahko negativno vpliva na njihov razvoj. Na koncu se vse to odraža v nezadostnem znanju učencev. Učitelj je v teh primerih pogosto nemočen, saj je večjo skupino učencev težko obvladati na ustvarjalen način.

Da bi temu naredili konec, smo za vas pripravili računalniški program Nadzornik omrežja Pro. Program vam omogoča, da nad računalnikom prevzamete nadzor, snemate kar se na računalnikih dogaja, zaklenete računalnik, preprečite zagon programov, omejite brskanje po spletu, pokažete zaslonsko sliko svojega računalnika za namen predstavitve, ko projektor ni na voljo oziroma želite predstavitev pokazati samo določeni skupini učencev.

Predenj lahko program začnete uporabljati, je na oddaljene računalnike treba namestiti agenta, ki ga lahko prenesete z naše spletne strani.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Nadzornik omrežja Pro
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Business
  • Released:
  • Version: 3.1.1
  • Size: 43.1 MB
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 6.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.