Screenshots

Description

Ha szívesen ismerkednél és úgy érzed ezért mindent megteszel, akkor itt a Te applikációd, amely egy olyan „társkereső”, kapcsolat teremtő, ahol már végre nem csak a neten böngészve ismerkedhetsz a feltöltött ( talán épp nem kamu ) képek és a kitalált bemutatkozó szöveg ( persze ha van ) alapján , hanem végre újra találkozhatsz azzal az emberrel, akivel összehozott a „sors vagy a véletlen”, a való életben egy röpke vagy akár hosszabb pillantás erejéig, de épp a körülmények miatt nem volt lehetőség megszólítani, vagy csak nem akartál magadnak újabb kellemetlen szituációt. Hisz tudjuk milyen érzés utólag bánkódni, hogy elszalasztottuk a lehetőséget ami talán soha nem tér vissza. Így is van, nem is fog visszatérni.... és ha a szituációt nem is teremtjük újra, de a számodra szimpatikus embert segítünk újra megtalálni. Ez az alkalmazás végre megfordítja a megszokott és nagyon kis eredményeket produkáló folyamatot. A keresés autó alapján funkció során nem az elképzeléseim alapján keresgélek a még soha nem látott és az általam idealizált emberek között, hanem a már való életben „megtalált” számomra szimpatikus személyt találhatom meg újra ennek az app-nak a segítségével. Leírás az app használatáról: Töltsd le és használd teljesen ingyen az app-ot! Hogy lásd, kik használják az applikációt, lokáció alapján böngészhetsz is a felhasználók között, akiknek üzenni is tudsz ( akár inkognitó módban is ) . Tehát a böngészés során is lehetőség van ismerkedni, ezért ezt megkönnyítve a többiek számára, a profilodnál magadról, az autód adatainál pedig az autódról állíts be képet ( ellenkező esetben a többi felhasználó nem lát téged a böngészés során ) ! A keresés autó alapján menüben pedig ha azt szeretnéd, hogy akinek szimpatikus vagy, meg tudjon találni, majd üzenni tudjon neked, akkor regisztrálj az autód meghatározott adataival együtt ( ne aggódj, ez csakis annyi, amit bárki láthat akár az utakon is ). Ha Te láttál valakit autóval, akit meg szeretnél keresni, majd megismerni, akkor ezt egyszerűen megteheted az app letöltését követően a személyes profilod regisztrációja után. Ha megtalált Téged valaki, vagy Te találtad meg a kiszemeltet, először mindketten ( az adataitok védelme érdekében ) láthatatlan felhasználóként jelentek meg egymásnak, majd ezt követően, ha Te úgy döntesz, engedélyt adhatsz a profilod megtekintésére a másik felhasználónak. De akár cseveghettek egymással végig inkognitó módban maradva. Üzenhetsz neki, vagy akár küldd el a találkozásotok pontos helyét és ha mindketten szeretnétek, találkozzatok újra! ! Továbbá, ha azt szeretnéd, hogy ne látszódj az alkalmazásban, ezt egyszerűen a keresési oldalon a csuszka elhúzásával állíthatod be ! Próbáld ki, meglátod milyen egyszerű! Sok sikert Neked!

- itt nincsenek kamu profilok, hisz már láttad akit keresel
- itt nem lesz csalódás a következő találkozó ( amikor a barátodat kéred meg hogy hívjon fel és mentsen ki, hogy le tudj lépni a kellemetlen vakrandiról )
- fizess ha üzenni akarsz, fizess ha a képeket akarod megnézni, fizess, fizess, fizess, na itt ilyen sincs, hisz MINDEN INGYENES
- 100% biztonság, mivel csak annyi adatodat láthatja a többi felhasználó amennyit Te engedélyezel

Az app készítőinek határozott álláspontja az, hogy a biztonságos közlekedés mindenkinek a legfontosabb érdeke kell hogy legyen az utakon, így értelemszerűen senki, semmikor, sehol, nem buzdít arra, hogy vezetés közben a telefonnal legyünk elfoglalva. A többi végtelen számú élethelyzetben, szituációban, amikor mi nem vezetünk, de szívesen ismerkednénk, akkor hajrá, használjuk bátran, hogy legyen következő találkozó!

What’s New

Version 1.5.52

New promo video

Information

Seller
Balazs Szabo
Size
10.2 MB
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Frequent/Intense Mature/Suggestive Themes
Copyright
© nextmeet global Kft
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like