Screenshots

Description

Alle sport komt samen bij NUsport. Het belangrijkste sportnieuws, live updates, het snelste scorebord van Nederland en heel veel video's zoals die van de UEFA Champions League en de Formule 1. Daarnaast kun je je stem geven met de dagelijkse polls op NUsport.

Complete tijdlijn met snelle updates
De NUsport-app heeft een unieke tijdlijn waarmee jij razendsnel op de hoogte bent van alles wat speelt in de sportwereld. Je leest de laatste updates en het belangrijkste sportnieuws over voetbal, formule 1, schaatsen, darten en heel veel andere sporten. Daarnaast kun je nu zelf pushberichten aanzetten van de sporten die jij interessant vindt.

Het snelste scorebord van Nederland
Benieuwd naar de tussenstand? Bekijk alle tussenstanden en uitslagen met het snelste scorebord van Nederland en mis niets van de belangrijkste voetbalcompetities of de uitslagen van het Nederlandse schaatsen.

Functies
Het belangrijkste sportnieuws en video's
De leukste tweets en Instragramposts
Geef je stem in de dagelijkse polls en quizzen
Tussenstanden en uitslagen in het scorebord
Het programma, ranglijsten en opstellingen
Pushberichten van de sporten die jij leuk vindt
Livebeelden van o.a. de UEFA Champions League
De beste sportvideo’s

NUsport is bekend van televisie. NUsport, onderdeel van NU.nl, is nu ook live op tv. Op Veronica kun je onder meer de Champions League en Jupiler League volgen. Voorspel in de app de resultaten, kijk live mee naar de wedstrijd en breng na afloop in de app je stem uit op de man of the match.

In de komende tijd zal de app verder worden uitgebreid en wordt het o.a. mogelijk om je timeline te personaliseren. Feedback? Mail naar feedback@nusport.nl.

What's New

Version 4.9.1

Ook na het WK volg je alle sportevenementen live in de NUsport-app. Van de Tour de France tot Formule 1 en van de transferzomer tot de start van het nieuwe voetbalseizoen: je blijft op de hoogte met NUsport.

Ratings and Reviews

Scorebord werkt niet meer

jbreugelmans

Ik was altijd zeer tevreden met deze app, maar sinds een maand of twee wordt het Voetbal Scorebord niet meer correct weergegeven. Alleen de categorieën WK Kwalificatie en Vriendschappelijk worden getoond. Heb de app zojuist verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar dat maakt geen verschil.

Crashed zo af en toe..

Killerrr-T

Prachtige app, veel nieuws, goede overzicht en zeker fijne extras. Bij scorebord bijvoorbeeld. Maar daar kan de app regelmatig afsluiten.. Een ingebouwde NU-jij functie zoals in de NU-app zou geweldig zijn! Cheers

Prima app

Dutchgrlusa

Kan alleen knudde niet openen. Is er ook een digitale variant van het magazine, want ik woon in de VS. Het is een beetje gemeen om me lekker te maken met artikelen die ik hier niet kan lezen.

Information

Seller
Sanoma Digital The Netherlands B.V.
Size
78 MB
Category
Sports
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Sanoma Uitgevers B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like