iPhone Screenshots

Description

Oferta Juaj - agregatori i parë i ofertare inteligente në Shqipëri.

OfertaJuaj është një platformë e cila ka kanalet të shtrira nëpërmjet aplikacioneve të dedikuar mobile.
Qëllimi kryesor I OfertaJuaj është ai i krijimit të një agregatori inteligjent ofertash, për të cilat sistemi bën të mundur konvertimin e të gjitha ofertave që prodhohen nga bizneset në formë letre, në një formë dixhitale të thjeshtë, të shpejte dhe eco-friendly.

Nëpërmjet një galerie inteligjente, bizneset mund të reklamojne ofertat e tyre në formë dixhitale në të gjithë klientet që kanë akses në kanalet e komunikimit të vetë platformes.Vetë platforma të lejon grumbullimin e sa më shumë informacioneve inteligjente nga përdoruesit dhe në bazë të ketyre informacioneve dërgon push notification automatic apo manual në bazë të kritereve të ndryshme që mund të kerkojë një biznes unik.

Ofertat për secilin klient kemi oferta të personalizuara në bazë të preferencave,gjinisë,zonës, moshës që ka një klient unik. Klienti ka mundesi të eksplorojë hartën për të parë ofertat që ndodhen afër tij dhe të zgjedhi ofertën më të mirë që I përshtatet.Këtë gjë mund ta bejë nga të gjithe kanalet që ofron platforma. Platforma gjithashtu ofron mundësi aksesi për bizneset të cilat mund të futen dhe të menaxhojnë vetë ofertat dhe informacionet bazë që ato kanë.

Cdo ofertë ka një datë fillimi dhe skadimi.Sistemi njofton automatikisht përdoruesit për ofertat e reja dhe ato në skadim në mënyrë inteligjente.

What's New

Version 2.1.1

- Loyalty cards.
- Design improvements.
- Bug fixes.

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
11 Ratings
11 Ratings
astrit1995

Great job

Very helpfull app,clean UI and light. Really easy to understand and to use it !

Information

Seller
ALMOTECH SH.P.K.
Size
45.9 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Almotech
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like