Screenshots

Description

Kun aika on, Oikotie yhdistää. Oikotie-sovelluksella löydät helposti niin uuden kodin kuin työpaikan ja pysyt ajan tasalla uusimmista ilmoituksista.

ILMOITUKSET
Oikotie-sovelluksen avulla on voit tehdä hakuja sinua kiinnostavista kodeista ja työpaikoista ja selata ilmoituksia. Sovellus ehdottaa sinulle myös muita löytäjä hakusi ulkopuolelta. Asuntojen ja työpaikkojen selailu ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja vaivatonta!

KARTTA
Voit myös selata koteja haluamallasi alueella käytännöllisellä karttapalvelulla.

SUOSIKIT JA TALLENNETUT HAUT
Voit parilla klikkauksella tallentaa ilmoituksista omia suosikkeja tai tekemiäsi hakuja. Tallennetut haut ja suosikit löytyvät helposti sovelluksesta.

NOTIFIKAATIOT
Sovellus tuo suoraan puhelimesi näytölle ilmoituksen, kun hakuasi vastaava koti tai työpaikka julkaistaan Oikotiellä. Ei enää vahti-ilmoituksia sähköpostiisi, vaan varmasti tieto heti ensimmäisenä juuri Sinulle! Voit ottaa yhteyttä ilmoittajaan parilla klikkauksella.

INSPIRAATIOTA
Oikotie-sovelluksesta löydät myös inspiraatiota sisustukseen, vinkkejä työnhakuun ja muuta kiinnostavaa sisältöä.

PALAUTE
Tahdomme varmistaa, että Oikotie-sovellus toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla ja otamme mielellämme vastaan kehitysideoita ja palautetta. Voit jättää viestisi suoraan sovelluksesta Profiili-osion alta tai osoitteesta www.oikotie.fi/palaute

What's New

Version 1.4.4

Uudessa versiossa parannuksia asuntoilmoituksiin, iPadiin ja push notifikaatioihin. Lisäksi mukana muita pienempiä käytettävyyskorjauksia.

Ratings and Reviews

3.5 out of 5
20 Ratings
20 Ratings
ABR3434 ,

No iPad support

No iPad support, just runs in phone mode. The previous app supported iPad wonderfully, why not keep it going? Instead they release an update for it to brick itself. Would have been better to just take it off the store so we don't waste our time.

GSA attendee ,

Terrible

Compared to the earlier apps I find this one useless. It takes forever to load. Map search doesn’t really work for me. Loading a property from the map view takes forever. Give me back the old app.

Evathediva20 ,

Not user friendly

I don’t like the new app. I don’t like how you have to zoom in for individual houses to show up. It’s also slower.

Information

Seller
Sanoma Media Finland
Size
128.2 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Sanoma Media Finland
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like