iPhone Screenshots

Description

NYHED: OK’s app har fået helt nyt design. Det nye design har gjort appen mere brugervenlig, så det nu er endnu lettere at finde det, du skal bruge. Du kan også få besked om nye funktioner og Coop-kampagner direkte i appen. Desuden har appen fået en log ind-funktion, hvor du fx nemt kan administrere betalingsmidler og se dine kvitteringer. Og det er selvfølgelig stadigvæk hurtigt og enkelt både at tanke og vaske bilen med appen.

Med OKs tank-app er det blevet endnu nemmere at tanke og betale på de forskellige OK tankstationer rundt omkring i landet. Benyt MobilePay eller registrer dit OK Benzinkort – så er du klar til at tanke bilen med det samme.

OKs benzin-app kan også bruges til bilvask. Start vasken direkte fra appen, så kan du blive siddende i bilen og nyde en velfortjent pause, mens bilen bliver vasket.

Du kan også vælge at støtte sporten, når du tanker med OK's app. Du kan selv vælge, hvilken klub eller forening du ønsker at støtte direkte i appen. Hvis du allerede støtter en klub, men ønsker at støtte en anden, kan du også selv ændre det i appen.

Med OKs tank-app får du også hurtigt og nemt bonus fra Coop – helt uden at bruge dit fysiske kort. Tilknyt dit Coop-medlemsnummer til OK Appen, så kommer din bonus fra Coop automatisk ind på din medlemskonto, når du tanker i perioder, hvor OK holder bonus-uge eller bonus-weekend.

Derudover kan du bruge tank-appen til at finde OK-tankstationer, OK-vaskehaller, OK Truck Diesel-stationer samt de fleste andre tankstationer rundt omkring i Danmark.

What's New

Version 4.1.9

Mindre fejlrettelse til visning af betalingsmidler.
--

4.1.8:
Vi arbejder hele tiden på at forbedre appen, derfor kommer der en del opdateringer.
Nogle af de ting som vi ændrer og retter hist og her, vil du ikke opdage som bruger, men forhåbentligt er de med til, at din oplevelse med appen bliver endnu bedre.
I denne opdatering har vi:
* Klargjort appen til udvidelser til profil
* Fjernet migreringen fra den gamle app og til erhverv

Har du feedback til vores app, skal du ikke holde dig tilbage – send det endelig til feedback@ok.dk

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
21 Ratings
21 Ratings
Harndal

Interessant interface

Sidder lige nu i bilen under en vask, meget interessant GUI og kunde oplevelse som virker meget intuitiv.

Drgade

Simpel og pålidelig

Super nem at anvende.

Information

Seller
OK a.m.b.a.
Size
79.4 MB
Category
Navigation
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Danish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© OK a.m.b.a.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like