iPhone Screenshots

Description

Okey është një lojë argëtuese shumë e njohur nëpër të gjithë botën dhe një legjendë absolute tek popujt e Ballkanit e veçanërisht tek populli Shqiptarë dhe ai Turk. Është obsesioni i një brezi të tërë që tek kjo lojë ka gjetur argëtimin që kërkonte prej kohësh, dhe akoma më tepër, ka gjetur vetveten. Okey është loja që mbledh rreth vetes me dhjetëra miq të cilët sfidojnë njëri-tjetrin në mënyra të ndryshme dhe është njëra ndër arsyet kryesore e takimeve të tyre të përditshme. Luhet çdo ditë dhe çdo natë, në çdo vend e çdo qytet. Është loja që luhet pa përjashtim nga çdo brez dhe çdo gjeneratë, nga i madh e i vogël. Dhe ka një të keqe; Nëse e luan njëherë, do e luash përgjithmonë.

Okey Friends ju prezenton një tjetër dimenzion të këtij argëtimi. Nëpërmjet aplikacionit Okey Friends, ju keni mundësinë që të luani me miqtë tuaj në kohë reale pa mos patur nevojën dhe domosdoshmërinë e një vend-takimi. Gjithçka që duhet të bëni është të shkarkoni aplikacioni, të krijoni një lojë dhe t'i ftoni miqtë tuaj t’i bashkangjiten lojës në mënyrë fare të thjeshtë duke klikuar brenda lojës opsionet e ndryshme si Facebook, WhatsApp, Viber, etj.

Okey Friends në princip luhet gjithmonë me katër lojtarë - nga dy shokë ulur përballë njëri-tjetrit që në vete përbëjnë një ekip. E gjithë loja luhet në drejtimin e kundërt të akrepave të orës.Gjatë lojës, lojtari i parë që mer pllakat ka 15 pllaka në dorë, ndërsa të tjerët kanë nga 14 pllaka apo 14 kombinime numrash të cilët janë të renditura në bazë të katër ngjyrave kryesore:
• Kaltër
• Kuqe
• Zezë
• Jeshile
Qëllimi i gjithë lojës është realizimi i 3 apo më tepër kombinimeve të së njëjtës ngjyrë me numrat e njëjtë – për shembull: tre 10-ta të kuqe;
Ose kombinimi i të njëjtës ngjyrë me numra sipas rradhës (psh: 10 e kuqe – 11 e kuqe – 12 e kuqe).

FAT TË MBARË DHE ARGËTIM TË KËNDSHËM!!

What's New

Version 2.7.2

-Bugs fix

Information

Seller
Briljant Kasami
Size
68 MB
Category
Games
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Albanian
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Frequent/Intense Simulated Gambling
Copyright
© 2016 Hex Teamune
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like