iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To buy and download Ordhjulet - Med Danske Ord by Christian Christensen, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Ordhjulet - Med Danske Ord

By Christian Christensen

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Mange tak for støtten - Ordhjulet er nu nedsat med 50%!

Hvor god er du til ord?
Her er en enestående mulighed for at få svaret!

iPhoneguide.dk gav ordhjulet ★★★★☆
og skrev bl.a. "udfordring til hjernecellerne.. Det er herligt med et dansk spil, som man også kan have fornøjelse af at spille med andre"

Se en video af spillet i brug på http://www.ccdev.dk/iphone-apps/ordhjulet/

★ Ordhjulet indeholder mere end 2400 danske ord på 9 bogstaver. 3 udfordrende spil modes, OpenFeint med 11 unikke online leaderboards (highscore lister), kun med danske spillere! Og mere end 22 achievements du kan opnå.

★ Et "ordhjul" består af en rundt spille areal (Et Hjul), med et bogstav i midten der er valgt på forhånd som det første bogstav i ordet. Der er rundt om dette bogstav yderligere 8 bogstaver i et "hjul" omkring det. Det er din opgave at sammensætte det korrekte ord i den rigtige rækkefølge, så hurtigt som muligt, for at få den højeste score eller den hurtigste tid!
Ordhjulet indeholder 3 spil modes – Arkade Mode, Mod Uret og Øve Mode. Hver spil mode bringer forskellige udfordringer ind i spillet.

☆ Øve Mode giver dig god til til at lære spillet at kende. Her kan du slappe af og hygge dig med at løse forskellige ordgåder uden tidspres.
☆ Mod Uret er et hæsblæsende kapløb mod tiden. Gennemfør så mange ord du kan, så hurtigt du kan for at holde dig i live så længe som muligt. Uret tikker, kan du holde tempoet oppe og få highscoren?
☆ Arkade Mode lader dig bestemme hvor mange ord du ønsker at gennemføre før du starter: 1, 3, 5, 10, 15, 25 eller 50 words, alle med deres egen highscore liste du kan konkurrere på.

Hvis du har problemer med at løse ord har Ordhjulet nogle gode indbyggede værktøjer til at hjælpe dig!
★ Hints: Hints kan bruges i spillet til at få det næste bogstav i et ord. Hvert ord du gennemfører vil give dig nogle ekstra Hints. Du kan bruge så mange Hints du ønsker, men de vil koste dig i både score og tid, så brug dem med omtanke.
★ Snyd: Ja du har muligheden for at snyde, springe over det ord du er ved og få et nyt. Du optjener ikke nogle Hints, eller sekunder ved at vælge denne løsning, men mister derimod vigtige sekunder og point. Selvom dette kan lyde som en dårlig beslutning, kan det i nogle tilfælde være bedre end at du bruger alle dine Hints på et ord der er svært at løse.
★ Forfra: Nogle gange tror man, at man har løsningen på et ord, men halvvejs igennem ordet opdager mand at den løsning ikke er mulig. Så bare tryk på Forfra for at starte forfra på ordet. Der er ingen grund til at trykke Forfra hvis du har stavet dig igennem hele ordet men bare har trykket det sidste bogstav forkert. I det tilfælde skal du bare trykke på det sidste bogstav igen for at fjerne det.

Hvordan får man den bedste score? Svaret er simpelt, gennemfør ord hurtigt, snyd ikke, brug få hints, og ram de rigtige bogstaver i første forsøg for at optjene ekstra sekunder.

☆ Har du hvad der skal til for at blive konge over det skrevne ord i danmark? ☆

Støt udviklingen af danske iPhone spil ved at købe Ordhjulet eller Galgespillet i dag...

(Vil du have udfordret dine engelsk kundskaber så søg på Word Wheel - The Game)

Har du problemer med Ordhjulet, eller forslag til rettelser? Så skriv en mail til ordhjulet@ccdev.dk

What's New in Version 1.3

- Forbedret måden hvorpå der bliver udvalgt et nyt ord.

- Skriver man et andet ord end det Ordhjulet var ude efter, men ordet findes i Ordhjulet, så bliver ordet genkendt og godtaget som korrekt.

- Fjernet nogle ord der ikke var godt nok.

(Mange tak til Steen, den trofaste Ordhjul'er, for de gode forslag og rettelser)

Har du nogle forslag og / eller rettelser, så skriv en mail til ordhjulet@ccdev.dk

(Og til dig der ikke kan få Ordhjulet til at virke på din iPod touch. Skriv en mail til os så vi kan hjælpe dig. Vi har testet det på vores egen iPod touch og det virkede upåklageligt. Vi kan ikke hjælpe folk der bare skriver en anmeldelse, da vi desværre ikke kan svare tilbage.)

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5

Customer Reviews

Stavefejl

Det er lidt svært at gætte sig til ord med stavefejl i..

Ordhjulet - Med Danske Ord
View In iTunes
  • $0.99
  • Category: Games
  • Updated: Oct 03, 2010
  • Version: 1.3
  • Size: 8.2 MB
  • Language: Danish
  • Seller: Christian Christensen

Compatibility: Requires iOS 3.1.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.

Become a fan of the iTunes and App Store pages on Facebook for exclusive offers, the inside scoop on new apps and more.