iPhone Screenshots

Description

MOBILODDAL EGYÜTT EBIZ FELÜLETED IS MINDIG KÉZNÉL LESZ

AZ EBIZ MOBIL ALKALMAZÁSSAL BÁRHONNAN INTÉZHETED VÁLLALKOZÁSOD PÉNZÜGYEIT.

Az eBIZ mobil applikáció egy kényelmi kiegészítő alkalmazás OTP eBIZ előfizetők számára. Ha még nem regisztráltad vállalkozásodat az eBIZ-be, az eBIZ asztali verzióval megteheted azt, ennek keretében kötheted meg az online előfizetői szerződést is. Abban az esetben is az asztali felületre történő átirányítással kötsz online szerződést, és regisztrálod cégedet, ha közvetlenül az eBIZ mobil app-on keresztül indítod el a regisztrációs folyamatot.

Az OTP eBIZ, felhőalapú pénzügyi alkalmazás, egy felületen teszi lehetővé számláid és banki átutalásaid kezelését és céged pénzügyi helyzetének naprakész nyomonkövetését. Töltsd le az eBIZ mobil applikációt, hogy okostelefonodról is intézhesd vállalkozásod pénzügyeit!

Az OTP eBIZ legfontosabb funkciói már elérhetőek az eBIZ mobilalkalmazásban is.

- Hagyományos vagy E-számláidat az eBIZ felületén állíthatod ki, melyek az eBIZ-t használó partereid részére azonnal kézbesítésre is kerülnek.
- A papíron részedre kiállított számláidat egyszerűen és gyorsan rögzítheted telefonoddal, így pontosabb képet kapsz mire-mennyit költöttél.
- A befogadott számláid kiegyenlítésére azonnal lehetőséged nyílik, közvetlenül a befogadott számlából indítva, anélkül, hogy külön utalást kellene előkészítened az online banki rendszeredben. Az eBIZ közvetlen kapcsolatban áll az OTP Bank számlavezető rendszerével, amelynek köszönhetően ezen a felületen lehetőséged nyílik kimenő vagybejövő tranzakcióid nyomon követésére, megtekintheted vállalkozói folyószámlád egyenlegének alakulását, és banki átutalási tranzakciót is indíthatsz az eBIZ felületén keresztül.
- Vállalkozásod pénzügyi helyzetéről naprakész információt és előrejelzéseket kapsz. A könnyen áttekinthető, grafikonok segítségével a pénzmozgásokról, a várható bevételekről és kiadásokról tudsz azonnal tájékozódni.
- Az eBIZ rendszerben a könyvelőddel is online kapcsolatba kerülhetsz, aki azonnal láthatja a beérkezett és kimenő számláidat, ileltve azok fizetettségi státuszát, így nem szükséges megvárnia, amíg a könvveléshez szükséges dokumentumok fizikailag is megérkeznek hozzá. Sőt, könyvelőd az eBIZ felületén keresztül tudja feladni számodra a bérszámfejtéshez és az adóbefizetéshez szükséges utalási csomagokat is

Az eBIZ alkalmazás megfelel az OTP Bank magasfokú biztonsági elvárásainak így céged adatait kiemelt biztonságban tudhatod, adataid illetéktelen külső fél számára hozzáférhetetlenek.

What's New

Version 1.1.4

Újabb hasznos funkciókkal bővült, valamint kisebb hibák javításaival pontosabbá, kényelmesebbé vált az eBIZ mobil app használata. A verziófrissítés főbb újdonságai:

- Megújult színvilág, kellemesebb megjelenés.
- Már lehetséges az ujjlenyomatos azonosítással történő belépés is kompatibilis készülék esetén.
- Számlaadatok rögzítése kényelmesebbé, egyszerűbbé vált: a szállító bankszámlaszámai a megjelenő listából választhatóak ki; számlaadat rögzítésekor az összegek két tizedesjegy értékig adhatóak meg; a szállító címadatainak megadása egyszerűbbé vált.
- A mobilapplikáció és a desktopos felület szinkronizálása: a számla fotózását követően a mobilappon még nem rögzített számlák minden esetben megjelennek már az eBIZ desktopos felületen a feldolgozásra váró számlák között.
- Az utalandó tételek aláírásához kapcsolódó értesítések informatívabbak lettek, és ezáltal követhetőbbé vált az aláírások státusz mobilappon is.

Information

Seller
OTP eBIZ Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Size
40.3 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Hungarian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© OTP eBIZ Kft
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like