iPhone Screenshots

Description

I OurLiving samlar du allt om din bostad på en enda plats. Med en rad smarta funktioner skapar du ordning och reda på allt som har med bostaden att göra; bruksanvisningar, dokument, ritningar, underhåll, kontaktlistor, påminnelser, kvitton/garantier, drift- och skötsel-rekommendationer med arbetssätt etc. Du har alltid tillgång till all information direkt i telefonen - tryggt, smart och inspirerande!

Har du köpt en nybyggd bostad kan du erbjudas OurLiving-kontot från bostadsutvecklaren med all information om bostaden redan ifylld.

*** Kom igång ***
Det är lätt att komma igång med OurLiving. Skapa kontot, logga in och ange i den smarta guiden vad för typ av boende du har - lägenhet, radhus eller villa. Då skapas ett förslag på ditt boende, med utrymmen och inventarier, som du lätt kan ändra i och göra till ditt eget hem. Fyll sedan på med foton, dokument och information när du har tid och lust. Enklare kan det inte bli!

*** Tips när du sätter igång ***
Anpassa OurLiving-guidens förslag på boendet till just ditt hem, med rätt utrymmen och inventarier. Lägg in foto för varje rum så får du en riktigt bra start. Fortsätt sedan med att lägga in foto på enskilda inventarier som t ex kyl, frys och tvättmaskin. Hittar du typskylten så är det utmärkt att lägga in ett foto på den. Då har du modell och serienummer lätt tillgängligt om du skulle behöva ringa servicetekniker. Köper du t.ex. en ny frys - fotografera av produkten, typskylten och kvittot och lägg in det i appen. Registrera även garantiperioden så får du automatiskt en påminnelse en månad innan den går ut.

Att scanna in en måttsatt ritning och lägga in den i OurLiving är en smart sak. Då vet du alltid om soffan som du funderar på att köpa får plats i vardagsrummet.

*** Smart Att-Göra-lista ***
Använd Att-Göra-listan för att skapa påminnelser om underhåll och annat som rör din bostad. Det kan vara enkla påminnelser om t.ex. soptunnan eller om att rensa hängrännorna. Under Underhåll finns också proffsens förslag på underhållsåtgärder som du bör göra för just ditt boende.

*** Telefonlista till hantverkarna ***
I OurLivings telefonlista samlar du alla kontakter till ditt boende. Du lägger enkelt till elektrikern, snickaren, din kontakt på banken eller försäkringsbolaget. Du kan också enkelt sortera kontakterna per bostad och se vilken kontakt som hör till sommarhuset.

*** Funktioner ***
• Skapa/hantera bostad med allmän information
• Skapa/hantera utrymmen
• Skapa/hantera inventarier, material och byggnadsdelar
• Skapa/hantera egen information om säkerhet och teknik
• Hantera dokument och bilder
• Skapa/hantera påminnelser och Att-Göra-listan
• Skapa/hantera kontaktlista
• Få tips om underhållsåtgärder av proffsen
• Administrera användarkontot

Appen kommer att fråga dig om tillåtelse att skicka notiser för att du ska få viktiga påminnelser från OurLiving i din telefon, samt tillgång till kamera och bilder för att du ska kunna göra bostaden i OurLiving till just ditt hem.

What’s New

Version 1.1.1

General improvements

Information

Seller
Ourliving AB
Size
42.9 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Swedish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© OurLiving AB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like