Screenshots

Description

“Pamfleti” është një platformë mediatike analitike që u “lind” si domosdoshmëri e një tribune pa kompromis, si një zë i fuqishëm në luftën pa ekuivok ndaj krimit dhe korrupsionit politik në Shqipëri.

What’s New

Version 1.0.3

Bugs fixed

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Seller
Filip Bicaj
Size
10.1 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Pamfleti Media
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like