iPhone Screenshots

Description

Aplikasi Penyepit Atas Telefon Bawah menyediakan anda dengan makanan bebas teknologi

Alat prihatin makanan ini akan membantu anda mencapai matlamat kesihatan anda dengan membolehkan anda untuk menghargai makanan anda tanpa gangguan yang berterusan dari e-mel kerja dan peribadi, tweet, mesej teks dan amaran.

Penyepit Atas Telefon Bawah membantu untuk membina sempadan kesihatan dengan mewujudkan masa hanya untuk nutrisi, bukan berbilang tugasan. Sarapan pagi ditetapkan selama 15 minit. Makanan tengah hari yang ditetapkan selama 20 minit. Makan malam ditetapkan selama 25 minit. Aplikasi ini menyediakan anda dengan masa yang ditetapkan untuk menikmati makanan yang penting dan boleh membantu dengan tekanan dan pemakanan emosional.

Banyak individu makan tanpa berfikir semasa waktu makan. Ia adalah biasa untuk makan sambil memeriksa e-mel atau melihat media sosial. Tetapi apabila anda makan dengan penuh kesedaran, kajian menunjukkan anda menjadi perlahan, matikan alat kawalan, dan fokus akan masa semasa. Meningkatkan kesedaran membantu anda menjadi lebih sedar akan pilihan makanan anda.

Apabila anda makan dengan penuh kesedaran, ia juga membuatkan anda lebih peka dengan isyarat badan anda yang memberitahu anda bagaimana lapar atau penuh keadaan anda. Mendengar isyarat selera makan adalah penting terutamanya bagi orang-orang yang bergelut dengan isu-isu makanan seperti gangguan makanan contohnya anorexia nervosa, bulimia nervosa, dan gangguan pesta-makan. Makanan prihatin juga boleh membantu orang dengan diabetes jenis 2 untuk meningkatkan pilihan makanan mereka, kurangkan berat badan, dan merendahkan A1c mereka.

Information

Seller
GBS Health Inc
Size
1 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© GBS Health
Price
$0.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer