Screenshots

Description

Waarom deze app?
Deze app zorgt er voor dat medewerkers en werkgevers inzicht krijgen wat hen energie geeft en wat hen energie kost op het gebied van werk, privé leven en zichzelf. Bewustwording van je eigen energiehuishouding, doelen stellen en die trachten te realiseren heeft als doel ziekteverzuim te voorkomen, de work-life balans te optimaliseren en kwaliteit van leven en duurzaam functioneren te verbeteren. Simpelweg gezegd is dit een practische manier om zorg te dragen dat je persoonlijke batterij altijd voldoende opgeladen is. De app is laagdrempelig en gebruikersvriendelijk en binnenkort als pilot (tijdelijk) gratis verkrijgbaar in de appstores van Apple en Google.

Bijhouden van je energielevel
Dagelijks kan de gebruiker zijn energielevel bijhouden (voor werk, privé leven en zichzelf) en aangeven wat hem energie gegeven en gekost heeft die dag. Ook is er de mogelijkheid hieraan positieve en negatieve ervaringen, plus- en minpunten, te koppelen, die op volgende dagen hergebruikt of aangevuld kunnen worden. Hierdoor wordt er een historie aan data opgebouwd, waarmee de app de gebruiker een totaal overzicht geeft en trends in groen-oranje-rood kleurachtergrond zichtbaar zijn. Middels dit ‘stoplichtsysteem’ krijgt men inzicht of de persoonlijke batterij al of niet opgeladen wordt.

Persoonlijke doelen stellen
De gebruiker kan doelen voor zichzelf instellen, die hij op een bepaalde tijd bereikt wil hebben. In de app wordt deze doelen, o.a. streefcijfers op energieniveau, langs de ingevulde data getoond, zodat de gebruiker kan zien of hij op de goede weg zit. In de volgende release kan aangegeven worden wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en vast te houden. Dit maakt het SMART (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden) voor de gebruiker.

What's New

Version 1.3.2

Uitleg toegevoegd

Ratings and Reviews

KelboX ,

Not in English 😕

This looked good however it’s not in English so I don’t understand the screens.

Information

Seller
a&m impact internetdiensten b.v.
Size
13.9 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
© Personal Battery
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like