Screenshots

Description

Play Mantelzorg is een video-website voor en door mantelzorgers. De site staat vol met filmpjes die door mantelzorgers (met behulp van de Play Mantelzorg-app) zijn gemaakt. Korte schetsen van het leven van alledag zijn het, verhalen die duidelijk maken wat het zorgen betekent.

Als je goed kijkt dan zie je dat er gesprekken te zien zijn op de site. Het filmpje van de één lokt een reactie uit bij de ander. De deelnemers aan de site zijn via de filmpjes met elkaar in gesprek.

Bijvoorbeeld: Een deelnemer begint met een filmpje dat hij als onderwerp 'mooie momenten' meegeeft. Een andere mantelzorger ziet het en maakt een filmpje over haar associaties of gedachten bij 'mooie momenten'. Beide filmpjes verschijnen vervolgens aan elkaar gekoppeld op de site.

Mantelzorgers kunnen ook nieuwe onderwerpen inbrengen. Is er bijvoorbeeld nog geen filmpje over ‘instanties’ en houdt dit je juist zo bezig? Dan kun je zelf een filmpje maken rond het onderwerp. Daarna kunnen anderen jouw draad oppakken en reageren met hun eigen filmpjes over ‘instanties’. De deelnemers bepalen dus zelf welke onderwerpen ze in beeld willen brengen.

Iedere mantelzorger die met een smartphone of camera een filmpje kan maken, kan op de site meedoen aan de gesprekken of een gesprek starten.

What's New

Version 1.92

uploadsnelheid & stabiliteit verbeterd

Information

Seller
Edwin van Ouwerkerk Moria
Size
3.9 MB
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 Play Mantelzorg
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like