Screenshots

Description

Heb jij ook een prikbord of koelkast vol briefjes van de school en de club? Zit je ook nog een keer in een Whatsapp groep of tien om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van de kinderen? Heb je een lijstje met Facebookgroepen die je in het oog moet houden voor de planning van de jeugdbeweging en sportverenigingen? Zie je regelmatig foto’s van je kinderen verschijnen in openbare Facebookgroepen die je wel wou zien maar liever niet zo publiek? Playday maakt er graag komaf mee. Onze missie is namelijk om ouders af te helpen van hun organisatiepuzzel.

We bieden gratis een centraal en geïntegreerd communicatieplatform aan. Scholen, clubs, jeugdbewegingen en andere organisaties kunnen het gebruiken om te communiceren met (de ouders van) hun leden. Over activiteiten of net het aflassen ervan. Maar ook om zonder schending van de privacy documenten, foto’s en video’s te delen. En jij bepaalt zelf of je daar wel of niet toelating voor geeft.

Maak een profiel aan en beheer de agenda van je kinderen in de app. Regel speelafspraakjes met hun vriendjes; ga de dialoog aan met hun trainer, leerkracht of leider; maak carpoolafspraken met ouders uit de buurt; sponsor je club met de aankopen die je sowieso zou doen. Twijfel niet langer en treedt toe tot onze community. Laat je kinderen spelen, sporten en genieten van veel hobby’s zonder organisatiestress. Het is volledig gratis.

What's New

Version 1.9

Ondersteuning voor iPhone X

Information

Seller
Simon Lenaerts
Size
16.3 MB
Compatibility
Requires iOS 9.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 VZW HowMenneke
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.