Screenshots

Description

PRO România este o aplicatie care aduce la indemana utilizatorilor stiri nationale si locale din principalele sectoarele de interes ale partidului PRO România.

Aplicatia da utilizatorilor posibilitatea de a selecta mai multe categorii de stiri, in functie de domeniile in care utilizatorii aleg sa primeasca informatii, presonalizand astfel fluxul de stiri primite.

Stirile pe care aplicatia le transmite sunt din surse nationale sau locale, la finalul fiecarei stiri existand link catre sursa aferenta. Ocazional, stirile pot fi preluate si din surse internationale.

Aplicatia foloseste o interfata simpla in care utilizatorii pot naviga cu usurinta pentru a-si seta preferintele si ofera optiunea de a primi notificari la fiecare stire noua, conform setarilor de preferinta. Utilizatorii pot modifica oricand setarile privind notificarile primite din aplicatie accesand sectiunea Setari/Notificari/ProRomania, din meniul telefonului, bucurandu-se astfel de o experienta placuta in utilizare.

Aplicatia PRO România utilizeaza date cu caracter personal pentru sectiunea Devino Membru, unde utilizatorii se pot inregistra ca Membri ai partidului PRO România. Datele personale colectate prin intermediul formularului de adeziune sunt prelucrate conform Politicii de confidentialitate.

What’s New

Version 1.3

Versiunea 1.3 aduce noi functionalitati, printre care Distribuire Aplicatie, Distribuire Articole, Formular pentru a deveni membru PRO Romania.
Totodata, noua versiune aduce elemente vizuale noi precum si imbunatatiri din punct de vedere al performantei.

Information

Seller
W3 Marketing Technology SRL
Size
63 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© PRO Romania 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like