iPhone Screenshots

Description

Zadržali smo ono po čemu smo prepoznatljivi i po čemu se izdvajamo od drugih, učinili smo sve da izađemo u susret vašim željama i sugestijama i na vašem omiljenom pametnom telefonu, a kao rezultat dobili aplikaciju kojom ćete moći da "krstarite" jednostavno i brzo. U samo dva "tapa" doći ćete do sadržaja koji tražite, bez obzira da li želite da čitate novosti iz sveta Šoubiza, Života, Vesti, ili nameravate da se informišete o aktuelnim televizijskim formatima.

Posebna poslastica čeka vas u rubrici Web tv! Gledanje video sadržaja sada će biti pravo uživanje, jer ćete svoje omiljene serije i emisije brzo i lako pronaći gledati na vašem omiljenom uređaju. Vaši omiljeni formati i vesti dolaziće do vas i pre nego što ih potražite budući da aplikacija donosi i mogućnost notifikacija. Ne odustajemo ni od formata koji su specijalno kreirani za sajt Prva.rs i koje ekskluzivno možete gledati samo na našem portalu, u sekciji Web TV specijali.

Unapred se radujemo vašim sugestijama, primedbama, pohvalama i svemu što će nam omogućiti da Prvina aplikacija bude još bolja!

Information

Seller
PRVA TELEVIZIJA d.o.o.
Size
22.9 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
© PRVA TELEVIZIJA d.o.o.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like