iPhone Screenshots

Description

Download QuickDrink’s gratis app nu, og få leveret dine favorit drikkevarer direkte til døren på rekordtid. Bestil fra et nøje udvalgt sortiment, der tilfredsstiller alt fra festaben til den kræsne spiritus-kender. En chauffør i nærheden af dig vil levere din ordre direkte til den valgte adresse, - nemt, hurtigt og sikkert. Vores åbningstider dækker selv de skæve tidspunkter på døgnet, og sørger derfor for, at du i tilfælde af akut mangel på drikkevarer altid kan få dem leveret på maksimalt 30-60 minutter.

App'ens funktioner er skabt for at sikre dig en levering efter dine behov. Ved hjælp af "support-knappen", eller en lille note til chaufføren, kan hver enkelt levering skræddersys efter dine ønsker. Hurtig bekræftelse fra chaufføren og en estimeret leveringstid vil danne dig et overblik over dine drikkevarers rejse hjem til dig.

Ved brug af QuickDrink’s app vil vi sørge for, at du ikke længere skal bruge unødvendig tid på at besøge tankstationer eller andre butikker i jagten på drikkevarer, - få klik i app'en, og dine drikkevarer er på vej til dig! 

Opsummering:

Få leveret dine drikkevarer lynhurtigt i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland.
Levering på selv de skæve tidspunkter af døgnet.
Fleksibel service – dine ønsker er førsteprioritet.
Bredt udvalg af drikkevarer.
Altid konkurrencedygtige priser.
Løbende gode tilbud.
Kapacitet til arrangementer i alle størrelser.


Vi driver en virksomhed, hvor tid spiller en afgørende rolle. Vi stræber derfor hver dag efter at finde de bedste chauffører, og skabe et produkt, der kan optimere vores service og forkorte leveringstiden. Vores mål er, at vi inden for kort tid kan tilbyde vores service over hele Danmark og have åbent 24 timer i døgnet. Følg med og se, hvornår vi rammer din by.

LAD OS GØRE ARBEJDET, SÅ DU KAN NYDE FESTEN!

What’s New

Version 1.0.3

Vi arbejder hele tiden på forbedringer - så send os endeligt jeres feedback, så vi kan få det med i den næste version!

Information

Seller
Moonsted IVS
Size
21.9 MB
Category
Food & Drink
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Arabic, Danish, Dutch, French, German, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Traditional Chinese, Turkish, Vietnamese

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Frequent/Intense Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
© QuickDrink
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like