Screenshots

Description

Assalamu alaikum kepada semua orang. Adakah anda membaca Al-Quran Sharif secara tetap? Jika ia ya, maka kita berada di sini untuk membantu anda membaca Al-Quran majid cara yang lebih mudah.
Anda boleh mendapatkan seluruh Quran Sharif dalam permohonan Malay Al-Quran kami. pembaca yang berminat boleh mengakses aplikasi ini dengan hanya beberapa sentuhan yang akan membantu mereka menambah lebih cenderung hendak Quran. Kami kini menjalani kehidupan yang paling sibuk yang kadang-kadang kita tidak boleh membawa suci Majeed Quran dalam beg kecil kami. Dalam keadaan ini, jika kita perlu apa-apa ayat Al-Quran pada bila-bila, maka medium atau sesuatu seperti medium Quran yang kita perlukan, yang boleh memegang seluruh Al-Quran dalam badan. Anda hanya boleh menggunakan aplikasi ini untuk membasmi jenis ini kesukaran. Ini adalah bagaimana permohonan ini boleh membantu anda.
Setiap orang tahu itu, terdapat adalah betul-betul 6236 ayat-ayat dalam Al-Quran dan pembaca akan mendapat sepuluh sawab untuk satu huruf Al-Quran. Bacaan Al-Quran Sharif: "Tidak ada keraguan bahawa Quran Sharif adalah panduan yang terbaik di dunia ini". permohonan Malay Al-Quran kami mengekalkan cara seperti bentuk buku Al-Quran Majeed mengekalkan sendiri. Jadi pembaca yang mungkin tidak menghadapi sebarang masalah dalam masa bacaan. Oleh itu, dengan kemuliaan dan hormat, anda boleh menyimpannya membaca melalui ini permohonan Al-Quran Behasa Melayu sebagai seperti sebagai anda membaca kitab Quran Sharif sebelum ini.
Dengan aplikasi buku Islam ini, anda mendapat Hafizi quran dengan pengalaman halaman-curl sebenar. Ini bukan sahaja aplikasi teks, ia adalah sebuah aplikasi audio Quran. Anda boleh mendengar telwat Al-Quran ayat-ayat secara berterusan (sambungan internet diperlukan). Anda boleh mencari perkataan atau topik di Malay pada aplikasi Al-Quran ini. Bookmark ayat / ayat yang anda suka / quote. Berkongsi ayat / ayat yang anda mahu.
Ciri-ciri :
1. Cari mengikut Sura
2. Cari oleh Topik / perkataan
3. Hafizi quran (Para / Juz & Senarai Sura)
4. Bermain ayat audio oleh ayat
5. audio Bermain dengan terjemahan Indonesia
6. Bookmark ayat / ayat
7. Kongsi ayat / ayat
8. Tiga qari untuk ayat demi ayat Quran Audio
- Abdullah Ali Jabir
- Maher al-Muaiqly
- Abdur-Rahman as-Sudais

What's New

Version 1.4

• Issue fixed for verse no. 282 of Sura Al-Baqara.
• Issue fixed for verse no. 13 ,14, 20 and 21 of Sura Al-Waqi'ah.
• Verses (both Arabic and translation) can now be copied to clipboard.
• Optimized for iOS 11
• Bugs fixes.

Information

Seller
MD ARAFAT KABIR
Size
21.1 MB
Category
Reference
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Arabic, Indonesian, Malay
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 TopOfStack Software Ltd.
Price
Free
In-App Purchases
  1. Pro Version $4.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like