Screenshots

Description

Deze applicatie kiest een getal uit de range wat is aangegeven in het instellingen menu. De kinderen moeten raden welk getal dit is. De applicatie zal tegen de kinderen zeggen of ze hoger, lager, meer, minder moeten invoeren. Op deze manier leren de kinderen de getallenrij tot 10, 50, 100, 500 of meer beheersen. Ook leren de kinderen van deze applicatie verschillende rekenbegrippen kennen en gebruiken.

In de applicatie zitten drie spelletjes:
1. Getallenrij afmaken:
In dit spel moeten de kinderen de getallen rij met de aangegeven sprong afmaken. De sprong kan de leerkracht/ouder invoeren in het instellingen menu. Zo kunt u de getallenrij oefenen, maar ook de tafels van 1, 2, 3 en 5.

2. Raad het getal tot 50:
In dit spel leren de kinderen het getal raden. Ze zien een veld met de getallen tot waar ze moeten kiezen. Zien ze een rood getal dan zitten ze te laag, zien ze een blauw getal dan zitten ze te hoog. De app vertelt de kinderen wat ze moeten doen.

3. Raad het getal tot...
De ouders/leerkracht stelt in tot welk getal de kinderen moeten oefenen. Nu moeten de kinderen vooral luisteren naar de applicatie en aan de hand van dat wat er gezegd wordt handelen.

Information

Seller
Dennis van Duin
Size
18.4 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Dennis van Duin 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like