Screenshots

Description

Softwaresystemen worden groter en complexer. Continu werken we aan nieuwe methoden, technieken en tools om het bouwen van applicaties te vergemakkelijken en te versnellen. Wie niet achterop wil raken moet weten wat zich op dit gebied zoal afspeelt. Release biedt praktische informatie en tips voor analisten, ontwerpers, software engineers en testers. Een greep uit de relevante onderwerpen: methoden en technieken zoals UML, Agile, het gebruik van use cases, ontwikkelen voor Mobiele Apps, DevOps, Cloud development op platformen als Azure, alsmede uiteraard de ontwikkelingen op het gebied van applicatieintegratie, microservices en het testen van software. Release biedt een nieuwsrubriek met berichten over nieuwe versies en producten, relevante onderzoeken en agenda. Verder interviews en praktijkverhalen die inzicht geven in de praktijk van andere teams. Met haar eigen Vacature portal brengt Release ook vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar.

Release richt zich op degenen die verantwoordelijk zijn voor het initiëren, ontwikkelen, invoeren en begeleiden van informatiesystemen in organisaties: hoofden automatisering, hoofden programmering, informatie-analisten, systeemontwerpers, -analisten en -programmeurs, applicatieontwerpers en -programmeurs. Hierbij spelen ook testers van deze systemen en applicaties een belangrijke rol.

What's New

Version 3.15

De Voorpagina heeft een nieuwe indeling gekregen evenals de hoofdnavigatie elementen. Dit maakt het overzichtelijker en gemakkelijker om vlot naar blogs, cases, video, vacatures of de agendarubriek te navigeren. Voorts zijn diverse verbeteringen aangebracht in de onderdelen Partners, Instellingen & Informatie.

Information

Seller
AVEQ interactieve media B.V.
Size
7.6 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 Array media
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like