Screenshots

Description

Rocka munnen är ett spel från Folktandvården som gör tandborstningen roligare för både barn och föräldrar!

Folktandvården i Sverige vill göra alla barn till bättre tandborstare. Med utmaningar och belöningar får föräldrar och barn tillsammans leka fram en god vana. Ha kul tillsammans varje dag och gör tandborstningen till en rolig stund utan tjat och konflikt.

Rocka munnen är gratis att ladda ner och spela. Reklamfritt och inga köp inuti appen.

SPELA ROCKA MUNNEN
Samla bandet, välj musikstil och skapa din egen scenshow! Men innan konserten måste du undvika sockerfällor och samla tandpengar för att kunna köpa rätt instrument, coola kläder och scendekor. Appen består av två delar, ett interaktivt spelläge och ett passivt konsertläge med video och timer som är med under tandborstningen.

Rör dig framåt på banan genom att hoppas över eller glida under sockerfällor och andra hinder. Tandpengarna du fångar in längs vägen används för att låsa upp nya funktioner och för att välja utseendet på ditt band. Ju mer du spelar desto mer får du tillgång till!

SAMLA BANDET OCH REPA
Styla dina karaktärer och skapa ett eget band! Välj mellan tre musikstilar och olika instrument. Bestäm vilka kläder, frisyrer och smycken bandmedlemmar ska ha. Innan konserten måste ni såklart repa in tandborstningslåten ordentligt! När du är nöjd med musiken är det dags att bygga scenen med den dekor och ljuseffekter som passar just ditt band. Allt klart? Då börjar vi spela in konserten när ditt eget coola band uppträder.

TITTA PÅ VIDEON OCH BORSTA TÄNDERNA
1-2-3-4, nu rockar vi munnen! Låten och videon från konserten är perfekt borstningstid. Under två minuter fungerar spelet som en timer där en låt framförs av de filurer som man tidigare samlat ihop när man spelat. Samtidigt som bandet uppträder lär rullar texten till tandborstningslåten och ni kan enkelt hänga med på vart i munnen tandborsten ska vara för att alla tänder ska hinnas med i rätt ordning innan konserten är slut.

Information

Seller
Varmlands lans landsting
Size
292.7 MB
Category
Games
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Folktandvården Sverige
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like