Screenshots

Description

Cabar diri anda dengan Roda Fantasi - Inspirasi Jelajah Negara !

Adakah anda bersedia untuk menerima cabaran Roda Fantasi - Inspirasi Jelajah Negara?
Roda Fantasi - Inspirasi Jelajah Negara adalah satu permainan kuiz yang seronok dan menghiburkan bagi kategori pilihan anda. Putar roda dan beli huruf untuk menyelesaikan perkataan atau apa-apa frasa dalam usaha untuk mendapatkan keuntungan dalam syiling maya.

Roda Fantasi - Inspirasi Jelajah Negara membolehkan anda untuk menguji pengetahuan anda tentang bahasa Inggeris dan berseronok serta mendapatkan cara anda untuk keuntungan kecil. Tetapi jika anda tidak bernasib baik anda akan kehilangan giliran atau jatuh
muflis bergantung kepada di mana roda berhenti.

Roda Fantasi - Inspirasi Jelajah Negara direka dengan grafik bagus yang menyokong pelbagai kategori. Untuk memulakan permainan, anda perlu klik putar untuk memutar roda. Di mana penunjuk roda berhenti , di situ penentuan jumlah dalam syiling maya mengikut nasib anda.
Pada umum, anda akan bermula dengan kategori Kedah dan kategori Perlis dan mengumpul syiling maya untuk membuka kategori lagi. Jumlah syilling maya akan bertambah sekiaranya perkataan dan frasa dapat di selesaikan.

Sebanyak 15 kategori dalam ini Roda Fantasi - Inspirasi Jelajah Negara dalam aplikasi permainan roda dalam bentuk perkataan & frasa nasib kuiz adalah seperti berikut: -
1. Kedah
2. Perlis
3. Pulau Pinang
4. Perak
5. Selangor
6. Kuala Lumpur
7. Negeri Sembilan
8. Melaka
9. Johor
10. Pahang
11. Terengganu
12. Kelantan
13. Sabah
14. Sarawak
15. Malaysia

Aplikasi ini adalah sesuai untuk semua peringkat umur dan terbaik untuk bermain bersama ahli keluarga dan rakan-rakan untuk merapatkan hubungan.
Muat turun aplikasi permainan Roda Fantasi - Inspirasi Jelajah Negara sekarang secara percuma dan kegembiraan yang tidak terhingga!

What's New

Version 2.1

*Pembaikan permainan dan pengalaman pengguna.

Information

Seller
AppAsia Studio Sdn Bhd
Size
248.8 MB
Category
Games
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Frequent/Intense Simulated Gambling
Copyright
© AppAsia Studio
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like