iPhone Screenshots

Description

Предлагам Ви "Съновникът - сънища и суеверия" - едно приложение, с което се опитвам да обхвана всички тълкувания на това, което сънуваме - както традиционните "бабини" тълкувания, така и по-съвременните такива. Обобщих сънища и тълкувания от няколко сборника, постарах се да сравня, анализирам и изчистя тълкуванията, оставяйки най-верните и доказани в историята тълкувания. Към стандартните тълкувания добавих и значението на числата и цветовете в сънищата ни, значението на дните от седмицата и месеца върху тълкуванието и сбъдването на съня.

Към всичко това добавих едно обобщение на по-често срещаните суеверия и поверия по нашите земи от векове насам. Ще намерите над 160 групи суеверия с детайлна информация за всяко едно от тях.

И не на последно място, тук може да намерите и най-разпространените скъпоценни камъни, с тяхното описание, кратка история и значение като талисмани и амулети, а също така и за съответните чакри и знаци на зодиака.

Съвременната психология отдавна е разкрила, че в сънищата наистина са закодирани важни послания, само че не идващи от свръхестественото, а от собственото ни несъзнавано, но ние все така предпочитаме да ровим в съновниците, вместо да се опитаме да надникнем в самите себе си.
В действителност ние малко се познаваме, тъй като по-голямата част от нашите желания, страсти и страхове, са изтласкани дълбоко в несъзнаваното. Парадоксът е, че колкото по-малко предполагаме за съществуването им, толкова по-силно диктуват поведението ни. В това се състои и ролята на сънищата – те изкарват образи от подсъзнанието ни на повърхността и така ни освобождават от тях.

Суеверията са вярвания в свръхестествените сили като двигател на събитията.
Понякога всичките ние, колкото и уверени да се чувстваме в себе си, имаме нужда от подобни безобидни суеверия.
Не бива да бъдем твърде строги и към самите себе си. Нека да чукнем на дърво, ако това ще ни накара да се чувстваме по-спокойни!

What's New

Version 1.22

По-добро позициониране на текста в екраните с детайли за "Суеверия и поличби" и "Скъпоценни камъни".
Добавени нови сънища - вече разполагате с над 4700 сънища с техните тълкувания.

Information

Seller
Panayot Panayotov
Size
17.8 MB
Category
Entertainment
Compatibility
Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2014-2017, Panayot Panayotov
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like