iPhone Screenshots

Description

Ben jij (net) zwanger? De Moeders voor Moeders app is dé complete app voor de zwangere vrouw, van het prille begin van de zwangerschap tot aan de geboorte van je kindje.

Met deze app heb je je zwangerschapsdagboek ieder moment bij de hand om al je ervaringen rondom deze bijzondere periode te verzamelen. Ook maak je kennis met Sara van Moeders voor Moeders. Zij stelt je vragen en herinnert je aan verschillende acties op relevante momenten.
Als deelneemster aan Moeders voor Moeders vind je informatie rondom je deelname, zoals de voortgang en je ophaaldag. Tevens ontvang je als aanstaande moeder elke week een leuk weetje over de groei van je kindje, kun je foto’s van je groeiende buik maken en als video bekijken, en je dagboek vullen met notities. Sara telt met je mee af naar je uitgerekende datum.

Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie en maakt deel uit van het farmaceutische bedrijf Aspen Oss b.v. Moeders voor Moeders wil graag stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen. Zij zamelen urine in van (pril) zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

What’s New

Version 1.7

Er zijn verbeteringen in de app doorgevoerd voor diverse functionaliteiten, zoals de notificatie om je kratje klaar te zetten. Ook is de app bijgewerkt voor iOS 11.

Information

Seller
Aspen Oss B.V.
Size
77.9 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Aspen Oss B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like