Screenshots

Description

Wij zijn een zelfstandig kantoor voor de administratieve dienstverlening te Oosteind. Omdat wij ons met name richten op het MKB zoals middenstand en andere kleine- tot middelgrote ondernemingen, is het vanzelfsprekend dat ook na kantooruren afspraken kunnen worden gemaakt als dat bij u beter uit komt. Wij bieden onze klanten een optimale service met de bijbehorende persoonlijke aandacht. Ons kantoor is aangesloten bij de NOAB ( Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

U kunt bij ons kantoor terecht voor het verzorgen van de financiële administratie, de loonadministratie, jaarrekeningen, aangiften omzet- en loonbelasting, inkomsten- en vennootschapsbelasting, begeleiding van starters/ondernemingsplan, financiële en bedrijfseconomische advisering.

U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.


In deze App:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Kennisbank Personeel
Kennisbank Rechtspersonen
Kennisbank Auto & Fiscus
Stel een vraag
Snel een offerte

What’s New

Version 1.7

Update design

Information

Seller
AppTomorrow BV
Size
29.5 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Catalan, French, German, Italian, Portuguese, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© AppTomorrow 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer