iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Sekreti i Diskut Qiellor të Nebrës by Goethe-Institut e.V., get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Sekreti i Diskut Qiellor të Nebrës

By Goethe-Institut e.V.

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Së bashku me ekspertin e veprave të artit, z. Vincent Mirano, do të ndërmarrësh një udhëtim tepër emocionues përgjatë Gjermanisë. Vërtetë është vjedhur Disku Qiellor 4.000-vjeçar i Nebrës, që është edhe paraqitja më e vjetër e qiellit në të gjithë botën?
Me këtë lojë aventure të Goethe-Institut do të jesh në gjendje të përmirësosh aftësitë e tua të të lexuarit dhe të të dëgjuarit në gjermanisht. Do të përsërisësh fjalor të rëndësishëm të niveleve A1 dhe A2, si dhe do të mësosh gjuhën gjermane përmes shumë dialogëve dhe teksteve të vogla me plotësim.
Loja është ideale për nxënës që nisin nivelin A2. Pra, nuk ke nevojë të dish shumë gjermanisht për të zbuluar sekretin e Diskut Qiellor të Nebrës.
E gjithë loja është edhe me audio. Kështu ti mund t’i dëgjosh dhe t’i lexosh përherë të gjitha tekstet.
Gjithashtu ti mund t’i klikosh apo prekësh të gjithë dialogët. Këtu ti vendos se çfarë do të ndodhë dhe kur ke dëshirë ta përsërisësh një tekst, nëse ka diçka që s’e ke kuptuar.
Në lojë do të mësosh situata tipike, të cilat janë të dobishme nëse do të shkosh në Gjermani (të porosisësh dhe të paguash në restorant; të pyesësh për rrugën; të plotësosh një formular).
Të gjitha këto detyra janë të ndërthurura në një histori emocionuese aventure. Kështu të mësuarit nuk të mërzitet kurrë!
Mbi 2 orë të tëra lojë...

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Sekreti i Diskut Qiellor të Nebrës
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Education
  • Released:
  • Version: 1.5
  • Size: 64.2 MB
  • Language: Albanian
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 3.1.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.