Screenshots

Description

WWF-Norge har siden 2007 utgitt en egen sjømatguide, et forbrukerverktøy for å fremme bærekraftig produsert og høstet sjømat. Guiden baserer seg på vurderinger utført av fagrådgivere ved en rekke nasjonale WWF-kontorer. Ved å følge sjømatguiden, bidrar forbrukere til å opprettholde det enorme mangfoldet av liv i havet.

I WWF-Norges sjømatguide har vi tatt utgangspunkt i de vanligste artene som selges i norske dagligvarebutikker, fiskedisker og restauranter. Hver art som vurderes i vår nasjonale guide (37 arter i 2014) settes i én av tre fargekategorier (grønn, gul og rød). Arter i grønn kategori kan alle nyte, mens artene på rødt har enten svake eller overfiskede bestander, usikre bestandsberegninger eller fangstutstyret som benyttes for å ta denne arten ødelegger for andre arter.

WWF vil ha aktive konsumenter! Ved å stille spørsmål om hvor fisken kommer fra, viser du interesse for bærekraftig fiske og miljøvennlige sjømatprodukter. Gjennom å gjøre bevisste valg, kan alle bidra til at fiskeri- og havbruksnæringen forvalter våre felles ressurser på en bedre måte.

What's New

Version 1.0.8

Fixed bugs and minor content changes

Information

Seller
Wwf Verdens Naturfonds Stiftelse Til Bevaring Av Biologisk Mangfold Wwf Fondet
Size
6.2 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© WWF Norge
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like