Screenshots

Description

Download Skovshoved Sejlklubs app og tilmeld dig sejladser, kurser, events og administrer dine sejltider. Du behøver ikke være medlem for at bruge appen eller flere af vores tilbud om at komme på vandet.

Hvis du er medlem af SKS har du allerede en bruger i mitSKS - besøg https://mitsks.dk for information om, hvordan du kan logge ind med dine medlemsfordele.

Med vores app kan du blandt andet:

- Booke og afmelde sejltider samt se mere info om alle vores hold
- Få relevante notifikationer som push-beskeder på din smartphone
- Få overblik over dine sejlaktiviteter
- Se og tilmelde dig kurser, såsom duelighed og manøvretræning

Sejl og og bliv dygtig i en af vores mange matchracere og andre kølbåde, eller kom tæt på vandet i en Laser-jolle eller Hobie Cat.

Vores dygtige holdinstruktører, undervisere og medarbejdere sørger for, at du får den nødvendige støtte til at udvikle dig og nyde netop den type sejlsport som du brænder for.

Skovshoved Sejlklub er en moderne sejlklub beliggende i Charlottenlund, lige nord for København. Vi driver en af landets største sejlcentre for voksne, og du kan bare hoppe ombord og komme på vandet. Du kan også indgå i reelle kursusforløb, såsom duelighed, samt at opbygge dine personlige færdigheder.

Ønsker du at blive med kan du skræddersy dit medlemskab så det passer til netop dit aktivitets- og ambitionsniveau, og høste en lang række medlemsfordele, ikke mindst adgang til vores attraktive klubfaciliteter centralt på Skovshoved Havn.

Download idag, og oplev hvor let det kan være at komme på vandet!

What’s New

Version 4.2.1

- Fixes an issue for some users when trying to access the last used credit card.

Information

Seller
MINDBODY, Incorporated
Size
72.1 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Arabic, Czech, Danish, Dutch, French, German, Hebrew, Italian, Japanese, Norwegian Bokmål, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Traditional Chinese
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2001-2018 MINDBODY
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like