iPad Screenshots

Description

INSPIRATIE VOOR UW NIEUWE KEUKEN BEGINT HIER!

Met de gratis ‘SMAAKMAKERS’ app van Uw KeukenSpeciaalzaak gaat er een keukenwereld voor u open. In onze app vindt u niet alleen keukens in alle mogelijke stijlen en opstellingen, we laten ook meteen zien hoe elk element in de keuken tot in het kleinste detail is afgestemd.

WIJ MAKEN UW DROOMKEUKEN ECHT PERSOONLIJK.


Bij Uw KeukenSpeciaalzaak stemmen we de keuken namelijk écht af op uw persoonlijke wensen. De bijzondere manier waarop wij dat doen, brengen we tot leven in Smaakmakers. Van strak design tot landelijk en van kleurrijk modern tot warm klassiek. Een keuken van Uw KeukenSpeciaalzaak is pas af als elk detail klopt en in lijn ligt met uw verwachtingen.

Bij alle keukens in Smaakmakers vindt u inspiratie en ideeën voor uw eigen droomkeuken. Elk van de keukens bevat een aantal clickable elementen waarbij we dieper ingaan op de toegepaste kleuren en materialen, de afstemming op het interieur, verwerkte trends en gadgets en de apparatuur in de keuken. Dus download de gratis app Smaakmakers, proef de sfeer en laat u inspireren.

What’s New

Version 3.1

Nieuwe keukens, keukeninspiratie en trends in apparatuur toegevoegd. Tevens een uitgebreide presentatie van de exclusieve RTL Woonmagazine keuken, die in samenwerking met Miele en RTL Woonmagazine is ontworpen.

Information

Seller
MHK Nederland B.V.
Size
81.8 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPad.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© MHK Nederland B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like