iPhone Screenshots

Description

Accesează în orice moment StartCasa și află informații utile pentru construcția casei tale. O echipă de arhitecţi, ingineri proiectanţi, ingineri constructori, meşteri, consultanţi imobiliari, financiari etc., au pregătit informațiile necesare care să te ghideze în procesul de construcție a casei.

StartCasa este un proiect Holcim care își propune să simplifice procesul de informare, să crească calitatea și siguranța construcției casei tale și să îți economisească timp și bani.

Găsești informații de specialitate, îndrumări utile și videoclipuri pentru fiecare etapă din construcție și înveți pas cu pas la ce sa fii atent când îți construiești casa. Toate informațiile sunt atent structurate în etape de construcție a casei.

Găsirea terenului potrivit, proiectarea și autorizarea, alegerea materialelor și a finisajelor, planificarea și bugetarea, execuția structurii și a învelitorii, a rețelelor de instalații, a finisajelor, dar și montajul obiectelor sanitare și amenajarea curții și a grădinii sunt etapele principale care îți prezintă informațiile necesare într-o formă simplă, ușor de parcurs.


Fii pregătit, informează-te cu StartCasa!

What's New

Version 2.0

Vrem să te bucuri de cea mai bună experiență in aplicația StartCasa - am îmbunătățit performanța și am schimbat desingul. Descarcă acum ultima versiune și pregătește-te din timp pentru construcția casei tale!

Ratings and Reviews

eovidiu

Aplicatia are nevoie de continut mai relevant

Aplicatia e foarte utila celor care se apuca de o casa, insa sfaturile sunt foarte superficiale - mare parte stiute, nu se merge mai in adancime, pe fiecare disciplina in parte. Nu m-ar deranja sa lucrati cu diversi furnizor de electrice ( Schneider, Legrad, Gewiss, ...) sau termice ( Vaillant, Nibe, Buderus, Hoval, Viessman, etc, in care sa prezentati scenarii de utilizare a echipamentelor lor. Mi se pare ca puteti avea o platforma grozava pentru cei care isi fac case, dar e doar la voi...

Information

Seller
START CASA VISIO SRL
Size
77.8 MB
Category
Productivity
Compatibility
Requires iOS 10.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Romanian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Holcim (Romania)
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like