Screenshots

Description

Controleer alles vanaf je smartphone of tablet.
Met 65 miljoen kleuren, koud en warm wit licht, timer, wake-up functie en bediening op afstand is deze Stiplight lamp de meest complete WIFI lamp.

RGB CW, Alle kleuren inclusief warm en koud wit licht
Creëer nu elke denkbare sfeer in je huiskamer of werkplek met je smartphone. Combineer eindeloos: 64 miljoen kleuren dat verveelt tenslotte nooit! Geniet ook van alle tinten wit. Een felle leeslamp of zacht gedimd licht voor tijden het relaxen op de bank.

Wake-up light en Timer
Gebruik de wake up light om uitgerust wakker te worden. Stel de tijd in waarop de lamp start met het simuleren van de zonsopgang. Met de timerfunctie kun je zelf instellen wanneer lampen aan en uit gaan. Je kunt zelfs hele groepen aan en uit laten gaan op diverse tijdstippen.

Dimfunctie
Naast het eindeloos combineren van kleuren kan je ze ook dimmen. Heb je een fel witte lamp nodig voor het lezen, of een romantisch zacht kleurtje voor een diner? Je bepaalt het helemaal zelf.

Maak groepen
Je kunt de lampen indelen in 4 groepen. Elke groep kan onafhankelijk van elkaar bestuurd worden. Kies voor de woonkamer, de eetkamer of voor de buitenlampen een andere eigen kleur.

Duurzaam & zuinig… Maar vooral heel leuk!!!
De keus was nog nooit zo gemakkelijk. Een lamp die langer dan 20 jaar meegaat. Het gebruik van LED-technologie maakt dit allemaal mogelijk. Niet alleen heel erg energie zuinig, maar vooral heel leuk! Elke lamp gaat ongeveer 40.000 branduren mee. Dat is bijna 22 jaar met het gebruik van 5 uur per dag.

Heel gemakkelijk
Voor iedereen met een smartphone of tablet, download de app en ga aan de slag. Alles is te besturen met de app voor iOS en Android. Geen smartphone? Geen enkel probleem, daar hebben we gewoon een afstandsbediening voor. Zo simpel is het

Wat zit er in de doos?
3 Stiplight WIFI lampen
1 Stiplight WIFI box voor het verbinden van de lampen
1 Stiplight afstandsbediening
QR code om de Stiplight APP te downloaden voor IOS of Android.

What's New

Version 1.1

Small bugs fixed

Information

Seller
The Investment Company Europe B.V.
Size
14.9 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, French, German, Simplified Chinese, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Stiphome
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like