Screenshots

Description

Wij adviseren al jaren met succes het regionale midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars en dga’s. Omdat vraagstukken vaak complex zijn, hanteren wij een multidisciplinaire aanpak. Daarbij werken onze accountants, fiscalisten en personeelsadviseur nauw samen. Door het toepassen van innovaties op automatiseringsgebied kunnen wij ons focussen op waar we goed in zijn: adviseren.

Ook al heeft ons niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. De BTW-alert stelt u in indien u van ons kantoor een reminder wenst te ontvangen om tijdig uw maand-, kwartaal- of jaaraangifte te doen. Om van ons kantoor relevant nieuws te kunnen ontvangen op maat en/of gebruik te maken van de BTW-alert dient u bij het downloaden van deze App pushberichten te accepteren.

Tevens komt u via deze App terecht op ons online klantportaal. Hier kunt u door ons klaargezette stukken en aangiften accorderen en raadplegen.

What’s New

Version 2.6

Update design

Information

Seller
AppTomorrow BV
Size
26.7 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Catalan, French, German, Italian, Portuguese, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© AppTomorrow BV 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer