Screenshots

Description

We hebben korte klussen voor je en flexibele jobs voor langere tijd. Leuk studentenwerk (o.a. in de horeca, promotie, logistiek, e.d.) en werk bij gerenommeerde bedrijven en startups dat aansluit op je studie.

Je regelt alles eenvoudig met de app:

» REAGEER LIVE OP WERK

In de app vind je 24/7 het actuele aanbod van diensten, bundels en opdrachten die voor jou interessant zijn. Nieuw werk is direct zichtbaar en je kunt er elk moment op reageren.

» ALTIJD VOORBEREID AAN HET WERK

Alle belangrijke informatie over opdrachtgevers en werksituaties vind je in de app. Je kan persoonlijke instructies van de opdrachtgever ontvangen en de app wijst je via de routeplanner de weg naar je werklocatie.

» SLUIT VRIENDSCHAPPEN

De app verbindt jou met je YOUBAHN-collega's. Zie waar je vrienden werken en plan jezelf ook in. Attendeer hen op leuke diensten of vervang elkaar als het nodig is.

» GELDZAKEN GOED GEREGELD

Bij YOUBAHN géén gedoe met papieren of digitale werkbriefjes. Je krijgt gewoon wekelijks volautomatisch je salaris uitbetaald. Heb je een keer korter of langer gewerkt dan gepland? Dan kun je eenvoudig de gewerkte tijden aanpassen. De status van de betaling kun je volgen via de app en je hebt ook al je loonstroken en jaaropgaven bij de hand. Ook je opgebouwde vakantie-uren laat je eenvoudig via de app uitbetalen.

» JOIN YOUBAHN

Word onderdeel van de tofste community voor studenten en afgestudeerden. Download de app en schrijf jezelf direct in vanaf de inlogpagina. Daarna komen we bij jou langs om alles in orde te maken en je zo snel mogelijk aan het werk te helpen.

What’s New

Version 1.11

De laatste update van 2018 bevat nuttige innovaties waardoor jij nog meer de regie krijgt:

» Informatie delen: verrijk het platform met jouw praktische kennis van de afdelingen/teams waar je hebt gewerkt en help zo je collega’s op weg.

» Dienst teruggeven: plan jezelf uit als je onverwacht verhinderd bent. Wees wel op tijd, want de verwijderingstermijn verschilt per dienst.

» Interactief werkgebied: zie in één oogopslag op de kaartweergave alle opdrachtgevers met open diensten binnen jouw werkgebied en plan jezelf direct in op één of meerdere diensten.

» Meerdere diensten plannen: toon vanuit een open dienst álle open diensten voor die afdeling/team en doe in één keer planverzoeken voor de diensten die jij wilt werken.

» Live chat & helpcenter: start het gesprek of vind snel antwoorden op je vragen in het uitgebreide helpcenter.

» Grafische verbeteringen: we hebben alles nog leesbaarder voor je gemaakt en een paar knoppen (route en agenda) zijn naar de groene header verplaatst.

Information

Seller
Youbahn B.V.
Size
13.4 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch, French, German, Italian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Youbahn B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.