iPhone Screenshots

Description

Omschrijving
STUDIS: Student Discounts. Kortingen voor studenten in het hoger en universitair onderwijs.

Voor en door studenten
De vermeldingen in deze app zijn door eerstejaars studenten aan de Hogeschool van Amsterdam gerealiseerd in het kader van een salesproject. Met als resultaat een groot aanbod van studentenkortingen, waar ieder jaar weer honderden bedrijven aan toegevoegd worden! De STUDIS-app is dit eerste jaar actief in 23 steden, met name in Noord-Holland.

Hoe werkt het?
Je kunt alle bedrijven opzoeken op de kaart en in een lijst. Wanneer een bedrijf een interessante aanbieding voor jou heeft, kun je de vestiging bezoeken. Via een link in de app brengt jouw navigatie je erheen. Specifieer jouw aanbod door te zoeken bij jou in de buurt, of in een van de 23 STUDIS-steden. Je kunt de aanbiedingen ook filteren op categorie of aan jouw favorieten toevoegen.

Gebruik maken van een korting
Je hoeft je niet te registreren om te kunnen profiteren. Een adverteerder kan je wel vragen om je studentenkaart of identiteitsbewijs te tonen, of gebruik te maken van een specifieke kortingscode. Mocht dat het geval zijn dan zal dit in de meeste gevallen worden aangegeven in de advertentie.

Facebook en website
Wij zijn continu bezig om de app te verbeteren. In het proces van verbetering kunnen we jouw feedback en suggesties goed gebruiken. Stuur in dat geval een mailtje naar info@studis.nl of bezoek onze Facebook pagina. Voor meer informatie kun je terecht op www.studis.nl.

What's New

Version 1.4

Een zoekfunctie zodat jij de beste aanbiedingen kunt vinden!

Information

Seller
Hogeschool van Amsterdam
Size
4.4 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Hogeschool van Amsterdam
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer