Screenshots

Description

Pentru că timpul tău e prețios, pentru că îți dorești nu doar cumpărături, ci o aventură de lifestyle completă și inedită, Sun Plaza a creat pentru tine aplicația de mobil care transformă shopping-ul într-o experiență personală de senzație. Mai mult, Sun Plaza îți va recompensa fiecare cumpărătură ce depășește 50 de lei din zona restaurantelor și 100 de lei pentru cumpărăturile din celălalte magazine cu puncte de fidelizare ce ulterior vor putea fi transformate în vouchere de cumpărături, utilizând cardul virtual MySun ce este incorporat în aplicație.

Instalează-ți aplicația și descoperă, zi de zi, ce surprize și oferte speciale ți-au pregătit cele 130 de magazine din Sun Plaza, află ce delicii poți savura în fiecare dintre restaurantele disponibile în zona de food & fun, consultă programul filmelor ce rulează zilnic în cele 15 săli de cinema și rezervă-ți direct biletul la pelicula preferată.

Fii permanent la curent cu noutățile și super evenimentele ce au loc în Sun Plaza.

Mai mult, pentru că vrem să fii relaxat, uită de grija mașinii, pentru că, prin opțiunea Car Finder, aplicația te va ajuta să identifici ușor locul unde ai parcat-o.

What's New

Version 1.1.2

- minor bug for membership

Information

Seller
Ceva Mai Mult Design SRL
Size
31.9 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 7.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Sun Plaza 2014
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like