Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

Ky aplikacion i dedikohet futbollit Shqiptarë në përgjithësi me theks të veçantë kampionatit vendor. Këtu mund të gjeni të rejat më të fundit në lidhje me Superioren, kampionatin e parë, kombëtaren, moshat, legjionarët tanë që luajnë nëpër kampionate të ndryshme, si dhe shumë të tjera.

Të gjitha këto të përcjellura tek ju me një saktësi të lartë dhe nga burime të sigurta që nuk i gjeni askund tjetër.

Me 'Superliga Fan Club', ju keni mundësi të lexoni:

Novedades

Versión 1.0.1

Read News Inside App

Información

Vendedor
Briljant Kasami
Tamaño
22.1 MB
Categoría
Deportes
Compatibilidad
Requiere iOS 9.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.
Idiomas
Inglés
Edad
Clasificación 12+ por lo siguiente:
Contenido sexual o desnudez infrecuente/moderado
Copyright
© Briliant Kasami
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • Compartir en familia

    Hasta seis miembros de una familia podrán usar esta app mientras la función Compartir en familia esté activada.

Más sobre este desarrollador

Quizás te interese