Screenshots

Description

Ești la birou și este timpul pentru mâncarea de prânz? Colegii te stresează cu veșnica întrebare “ce mâncăm astăzi”? Sau ești acasă împreună cu prietenii și familia și vreți să mâncați ceva delicios, dar în același timp extrem de variat?

Am găsit soluția perfectă pentru ca toată lumea să fie mulțumită. Comandă acum direct din aplicația Oliviera! Prima aplicație de food delivery din România – o inovație atât pentru piață românească de food delivery, cât și pentru cea a aplicațiilor mobile.

Poți plasa o comandă doar pentru tine sau împreună cu colegii, prietenii sau familia. Diversitatea tipurilor de restaurant pe care o găsiti pe Oliviera sigur va satisface gusturile și poftele tuturor! Poți alege cea mai buna pizza de la Dominium, cel mai bun burger de la Oro Toro sau cea mai buna mâncare chinezeasca de la Chopstix si lista surprizelor ... continuă în aplicație.

Comandă mâncare. Este ușor.

Nu te-am convins încă? Hai să vedem ce înseamnă să comanzi mâncare direct din aplicația Oliviera:
1. Nu știi ce să comanzi, dar îți este super foame! Oliviera te ademenește cu o varietate de preparate și specificuri culinare care te vor ajuta să explorezi cele mai apetisante gusturi.
2. Nu cunoști adresa, dar vrei să comanzi de mâncare! Fie că vrei să comanzi mâncare la serviciu sau la petrecera celui mai bun prieten, nu vei fi nevoit să introduci datele adresei, pentru că aplicatia îți va găsi locația cât ai zice “Oliviera”.
3. Livrare super rapidă! Și nu doar în București, ci și în Ilfov, Constanța, Timișoară etc.
4. Comanzi super ușor. Ai un singur cont pentru toate restaurantele și poți comanda orice fel de mancare. În plus, fiecare comandă efectuată se va regăsi în zona de Istoric comenzi.

Oliviera, aplicația ta de comandat mâncare. Ușor. Rapid. Gustos.

What’s New

Version 4.22.0

Bună ziua!
Vă mulțumim că utilizați aplicația noastră, apreciem!

Scopul nostru este să îți punem la dispoziție cea mai performantă platformă pentru a comanda mâncare. Pentru a ne asigura de acest lucrum, avem unele caracteristici noi:

- Alte îmbunătățiri și remedieri de mici dimensiuni.

Întrebări sau sfaturi? Contactați-ne: iosapp@takeaway.com.

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
45 Ratings
45 Ratings
TomGraef ,

Helped us find our new favorite restaurant

We used the local function around our new villa. We tried different restaurants that delivered and were surprised at what we found. We have discovered a great restaurant that delivers off of a large menu and is hot, fast, and like home cooking! Thanks Oliviera!

Ela1999 ,

Super experienta

Am efectuat o comanda de mancare chinezeasca si totul a fost exceptional: livrare rapida, mancare excelenta, timpul de realizare a comenzii prin intermediul aplicatiei a fost foarte scurt!

DonnieZXA ,

Lipsa review section.

Vreau sa am posibilitatea sa dau note restaurantelor de la care cumpar din aplicatie.

Information

Seller
Takeaway.com
Size
100.4 MB
Category
Food & Drink
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Takeaway.com 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like