iPhone Screenshots

Description

Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin)
- Kohët e namazit
- Shënime nga takvimi
- Lajmërimi për hyrjen e kohës së namazit
- Mundësi për lajmërim para kohës
- Tregimi për kohën e ardhshme
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

What's New

Version 2.6.10

Azhornimi i te dhenave per kalendarin Hixhri

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
23 Ratings
23 Ratings
Besir Zejneli

Super

Tani ne Update’n e re funksionojn Notifications ju lumte 👌🏼

Emin Emini

Masha’Allah 👌🏼👌🏼

Applikacioni është 👌🏼👌🏼.
Feedback:
- Update për iPhone X.
- App për Apple Watch
- Widgets

Diogjensokoli

iamdiogjen

Pershendetje ju lutem beni nje update te dime edhe oren e takvimit te sabahut..faleminderit

Information

Seller
Hasan Cana
Size
5.9 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© DawaTools
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like