iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Telekom Extra by TELEKOM ALBANIA SH.A., get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Telekom Extra

By TELEKOM ALBANIA SH.A.

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Aplikacioni Extra ju jep mundësinë të komunikoni edhe kur nuk keni kredit në numrin tuaj. Me anë të këtij aplikacioni, edhe kur nuk keni kredit, ju mund të aktivizoni paketa të ndryshme me Minuta, SMS dhe DATA sipas dëshirës tuaj në çdo moment kudo ku ndodheni. Këto paketa ofrohen si paradhënie dhe duhen paguar duke rimbushur numrin brenda afatave të përcaktuara.

What's New in Version 1.0.1

- Ne kemi përditësuar gjuhën dhe gramatikën (Dhe ju lutemi, na thoni nëse kemi lënë diçka pa bërë!)
- Ne kemi bërë disa përmirësime të performancës.

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3

Customer Reviews

Suppeeerrrr

Love this app

Telekom Extra
View in iTunes
  • Free
  • Category: Finance
  • Updated:
  • Version: 1.0.1
  • Size: 23.4 MB
  • Languages: English, Albanian
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.