Screenshots

Description

Колку мобилен интернет ви преостанува? Каде е најблиската Телеком продавница? Како да платите сметка за мобилни или фиксни услуги од Македонски Телеком? Како да активирате пакет за сурфање во странство?

Одговорот е во Telekom MK апликацијата со која можете да управувате со вашите мобилни, фиксни и интегрирани (Magenta 1) услуги за приватни корисници.  Регистрацијата е едноставна а најавените корисници имаат пристап до сите услуги на апликацијата. Апликацијата може да се користи и без најава, доколку се користи мобилен интернет, но со ограничени функционалности.

Кои сѐ функционалности ги нуди Telekom MK апликацијата?
Мобилни и фиксни услуги
• Следете ја потрошувачката на интернет, SMS и минути на вашите мобилни броеви
• Следете ја потрошувачката на фиксен интернет [ново]
• Проверка на дополнителните трошоци за мобилни и фиксни броеви [ново]
• Проверка на состојба на сметка и статус на активни пакети на сите мобилни броеви придружени на вашиот Телеком профил 
• Плаќање на сметки со дебитна / кредитна картичка на сите мобилни и фиксни броеви (со скенирање на бар-кодот на сметката или со внесување на број на сметка) [ново]

Активирање на пакети и услуги
• Активирање пакети за интернет, разговор, SMS, роаминг
• Активирање на ТВ пакети за MaxTV [ново]
• Family Share за Magenta 1 – споделување на својот мобилен интернет со останатите членови на вашето семејство [ново]

Припејд
• Активирање бесплатен бонус за припејд
• Дополнување кредит од постпејд на припејд или со дебитна / кредитна картичка
• Активирање пакети за интернет, разговор, SMS, роаминг
• Можност за споделување минути, интернет или 100 денари од својата сметка со друг припејд корисник

Кориснички услуги
• Live chat со нашиот тим за поддршка
• Виртуелен техничар - самостојно следење и отстранување пречки
• Контакт за корисничка поддршка
• Mожност да се проверат информации за локација и работно времена секоја продавница
• Линкови до мобилни апликации за услугите на Телеком и препорачани апликации

Интернет сообраќајот од Тelekom MK апликацијата е бесплатен преку мобилната мрежа на Телеком во Македонија.

What's New

Version 3.0.5

Информации за фиксни услуги
Виртуелен техничар
LiveChat
Magenta Family Share
Info on fixed services
Virtual Technician
LiveChat
Magenta Family Share

Ratings and Reviews

Slow

Aleksbt

Limited options and VERY slow app, there is huge room for improvement

It's ok now

Macdn

Everything is ok now, except loading times (20-25 seconds).

Nice

el'a

Nice

Information

Seller
Makedonski Telekom AD - Skopje
*WEA.AppPages.Size*
59.2 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Albanian, Macedonian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Makedonski Telekom AD
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like