Screenshots

Description

TempOnline är en tjänst för digital temperaturbevakning av kyl och frys som ett abonnemang helt utan investeringskostnad. All hårdvara är inkluderat i abonnemangets start-kit.

TempOnline-appens QR-kod-funktion gör avläsningen av temperaturdata enkel och snabb. Nu kan all personal snabbt och enkelt få tillgång till temperaturdata för respektive kyl och frys även genom att skanna QR-koden med hjälp av TempOnline-appen. Enkelt och tryggt.

Har du redan ett TempOnline-abonnemang men inga tillhörande QR-koder? Få QR-koder utskickade genom att skicka ett mail till info@temponline.se

TempOnline hjälper dig att säkerställa du att du alltid har korrekta förvaringstemperaturer i alla kylar och frysar! Dessutom sparar du in arbetstid jämfört med manuell temperaturmätning. Skulle någon temperatur vara felaktig så går larmet direkt och du kan omeddelbart agera för att minimera varuförluster och säkra livsmedelskvaliteten! Dessutom behöver du inte längre tvivla på om ni kommmit ihåg att mäta och dokumentera korrekt, TempOnline mäter och dokumenterar automatiskt dygnet runt året om. Enkelt och tryggt!

Trådlösa temperatursensorer monterar du enkelt i kyl och frys, sätt i kontakten till mottagare och GSM-moden och systemet är igång och bevakar dina kylar och frysar. Varje temperatursensor kommer med en QR-kod i form av ett klistermärke. Sätt klistermärken på respektive kyl/frys och skanna QR-koden med TempOnline-appen när du vill veta temperatur nu och temperaturhistorik direkt i mobilen.

Läs mer och skaffa ditt TempOnline-abonnemang med temperatursensorer inklusive QR-koder på https://www.temponline.se eller maila info@temponline.se

Information

Seller
Lemonator Industries AB
Size
16 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Lemonator Industries
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.