Screenshots

Description

TimeTravel leidt je rond op 50.000 historische plaatsen, maar dan in een ver verleden. TimeTravel is een reisgids app voor toeristen die op een interessante plaats in de geschiedenis willen rondkijken, informatie krijgen via filmpjes, geluiden en linkjes. Historische plaatsen worden veel spannender om te bezoeken en je begrijpt waar je bent en waar je kijkt.

Beleef het bijzondere Romeinse verleden van Cuijk in 3D. Zoek de verschillen tussen Ceuclum van toen en Cuijk nu. Ontdek hoe Cuijk al meer dan 1500 jaar bestaat; Ceuclum Eterna: Cuijk voor eeuwig. Wandel mee met de Romeinen in het Buitenmuseum Cuijk.

Je beleeft de plek in de historische tijd waaraan het zijn bekendheid dankt. In verschillende tijdslagen krijg je snel en makkelijk de veranderingen te zien die een plek in de voorbije eeuw heeft ondergaan. Vaak zijn de veranderingen erg groot en herken je de oude situatie niet meer terug.

Met TimeTravel beweeg je door het verleden op de plaats zelf. Een geweldig platform voor citymarketing, lokale adverteerders, reisorganisaties, maar ook voor educatieve games en media toepassingen.

Neem voor meer informatie contact op met timetravel@delightinteractive.com

What's New

Version 1.0.2

- De eerste panorama is vervangen met een betere versie.

Information

Seller
Xinas B.V.
Size
381.2 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 Xinas B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like