Screenshots

Description

TiranaXXL është mënyra më e mire për të gjetur se cfarë eventesh po ndodhin në Tiranë. Ne listojme koncertet më të mira, komeditë, filmat, ekspozitat, festat, opera, DJ dhe party-t sic i rekomandojme ata që kane influence në skenë. Shkarkoni TiranaXXl dhe gjeni dicka që mund të bëni sonte ne kryeqytet.

Information

Seller
Arlind Bushi
Size
15.5 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular, 12.9-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular, 9.7-inch iPad Pro, 9.7-inch iPad Pro Wi-Fi + Cellular, iPad (5th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (5th generation), 12.9-inch iPad Pro (2nd generation), 12.9-inch iPad Pro Wi‑Fi + Cellular (2nd generation), 10.5-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro Wi‑Fi + Cellular, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Tirana XXL
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.