iPhone Screenshots

Description

Toahjälpen guidar dig snabbt och enkelt till närmsta offentliga toalett som finns inlagd i appen. Du ser också om en toalett är handikappanpassad, har skötbord eller om den är en gratis- eller betaltoalett. Du kan själv hjälpa den som letar efter en toalett att fylla Toahjälpen med nya toaletter.

Bakom appen står Mag- och tarmförbundet som är en ideell organisation för personer med sjukdomar eller funktionsstörningar i matsmältningskanalen. Vi arbetar med medlemsstöd, information och samhällspåverkan.

Mag- och tarmproblem är mycket vanliga, bara i Sverige är omkring 1,5 miljoner drabbade. Den anmärkningsvärt höga siffran indikerar att mag- och tarmproblem är en folksjukdom. Vår vision är att forskning ska ge svar på hur sjukdom och funktionsnedsättning i matsmältningskanalen uppstår så att sjukdom kan förhindras. Att tidiga och säkra diagnoser ska kunna leda till optimal medicinsk behandling och rehabilitering.

Toaletten är livsnödvändig för många personer med mag- och tarmproblematik och därför vill vi hjälpa alla att enkelt hitta närmsta toalett i Stockholms innerstad. Besök gärna Mag- och tarmförbundets hemsida www.magotarm.se för mer information om mag- och tarmsjukdomar.

What's New

Version 1.6.2

Mindre buggfixar och prestandaförbättringar

Ratings and Reviews

Bra skit!

Mister sandman08

Riktigt hjälpfull :-) fast ni borde utöka området

Information

Seller
Riksforbundet for Mag-Tarmsjuka
Size
4.1 MB
Category
Navigation
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Swedish
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
© Mag- och tarmförbundet
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.